Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ARAG: Χορηγός σε εκδήλωση της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν.Δ. Ελλάδας

tsekouras

tsekourasΤο απόγευμα της Δευτέρας 09.03.2015 στην Πάτρα η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν.Δ. Ελλάδος διοργάνωσε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αχαΐας για τα μέλη της, με χορηγό την ARAG. Το θέμα ήταν «η διαμεσολάβηση μπροστά σε νέες προκλήσεις». Προσκεκλημένη ήταν η κ. Εύα Βαρουχάκη, επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας & Διεθνών Σχέσεων της ΕΑΕΕ, η οποία υπενθύμισε τα εν ισχύει δικαιώματα και υποχρεώσεις που απορρέουν για τις εταιρείες και τους διαμεσολαβούντες από την εφαρμογή των πράξεων 30 & 31 της Τραπέζης της Ελλάδος, θέμα που κυριάρχησε στην ασφαλιστική αγορά το 2014.

Από τη μεριά της ARAG αναλύθηκαν στη συνέχεια διά του Δ/ντού Πωλήσεων κ. Κ. Κοντογεώργου και του Περιφερειακού Δ/ντού κ. Χ. Μήλα τα προγράμματα ασφάλισης Νομικής Προστασίας που προσιδιάζουν στην επαγγελματική δραστηριότητα και τις ευθύνες των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που έρχονται να συμπληρώσουν την επαγγελματική αστική ευθύνη, τόσο αυτών όσο και κάθε επαγγελματία. Επίσης, έγινε λόγος για το νέο περιεχόμενο της Νομικής Προστασίας όπως αυτό διαμορφώνεται μέσα από τα εξειδικευμένα προγράμματα που διαθέτει με την τεχνογνωσία και τη διεθνή εμπειρία της η ARAG (επαγγέλματα υγείας, υπαλλήλων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, μελών διοικητικών συμβουλίων κλπ) που αποτελούν νέες αγορές που θα ενισχύσουν το εισόδημα των επαγγελματιών της ασφάλισης.

Τέλος, ο Γεν. Δ/ντής και Εκπρόσωπος της ARAG στην Ελλάδα κ. Δημ. Τσεκούρας εξήγησε ότι η νέα στρατηγική  που εφαρμόζεται πλέον για την δημόσια παρουσία της εταιρίας σε ανοιχτές εκδηλώσεις είναι η ενίσχυση του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης, η ενημέρωση για το νέο περιεχόμενο του κλάδου της Ν.Π. και τα στοχευμένα προγράμματα της εταιρίας, όπως αυτά διαμορφώνονται μέσα από τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ένωσης και τους παρευρισκόμενους.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + 9 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ARAG: Χορηγός σε εκδήλωση της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν.Δ. Ελλάδας! https://www.insurancedaily.gr/arag-chorigos-se-ekdilosi-tis-enosis-epang/