Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ARAG: Διείσδυση νέων προγραμμάτων ασφάλισης στις προτιμήσεις των καταναλωτών

ARAG

ARAG

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, με μεγάλη επιτυχία και σε ζεστό, «οικογενειακό» κλίμα και με την παρουσία παλιών και νέων συνεργατών της, στο φιλόξενο χώρο των γραφείων της στην Αθήνα, η ARAG έκοψε την πίτα της για το 2016 τιμώντας τους συνεργαζόμενους μαζί της ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές αλλά και δικηγόρους στην περιφέρεια της Αθήνας.

Εκτός των συνεργαζομένων ασφαλιστών και δικηγόρων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση εκπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιρειών που συνεργάζονται με την ARAG στον κλάδο της Νομικής Προστασίας, δηλώνοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους στην εξειδίκευση, οργάνωση και τεχνογνωσία της εταιρίας.

Ο Γενικός Δ/ντής & Νόμιμος Εκπρόσωπος της ARAG SE στην Ελλάδα δικηγόρος, Δημήτριος Τσεκούρας, είχε την ευκαιρία να αναφερθεί μεταξύ άλλων στα πεπραγμένα της ασφαλιστικής αγοράς, στις εξελίξεις και τις νέες ρυθμίσεις που αφορούν όχι μόνο τον κλάδο της Νομικής Προστασίας, αλλά και της αγοράς ευρύτερα.

Για τα αποτελέσματα της Εταιρείας τη χρονιά που πέρασε ο κ. Τσεκούρας αναφέρθηκε στα πολύ θετικά αποτελέσματα που σημειώθηκαν τόσο στην παραγωγή ασφαλίστρων, όσο και στην αύξηση του πελατολογίου, αλλά και στη διαχείριση των εξόδων προς τα ασφάλιστρα, προσδίδοντας έτσι στην ARAG ένα εξαιρετικό ποσοστό στο combined ratio. Η αύξηση των εργασιών που προήλθε από την ενεργοποίηση παλιών και νέων συνεργατών, αλλά και η διείσδυση των νέων προγραμμάτων ασφάλισης για εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα στις προτιμήσεις των καταναλωτών, ήταν οι βασικοί μοχλοί ανάπτυξης για τη χρονιά που πέρασε.

Ο κ. Τσεκούρας εξέπεμψε την αισιοδοξία του για την ασφάλιση της Νομικής Προστασίας στο μέλλον, δεδομένου ότι οι νομικές διαφορές που αντιμετωπίζουν σήμερα οι περισσότεροι, μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο ασφάλισης στην ARAG και να προσδιορίσουν το νέο περιεχόμενο του κλάδου της Νομικής Προστασίας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ευχές για Καλή Χρονιά, με υγεία και δύναμη προκειμένου να αντιμετωπιστεί επιτυχώς το 2016 και έκλεισε με δεξίωση που παρατέθηκε μέσα σε θερμό, συναδελφικό και εγκάρδιο κλίμα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ARAG: Διείσδυση νέων προγραμμάτων ασφάλισης στις προτιμήσεις των καταναλωτών! https://www.insurancedaily.gr/arag-diisdysi-neon-programmaton-asfalisis-gia-ergasiaka-ke-asfalistika-dikeomata/