Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ARAG: Με Αισιοδοξία για το Κλάδο Νομικής Προστασίας

ARAG_logo

ARAG_logoΤην 19.02.14 σε μια γιορταστική και αισιόδοξη ατμόσφαιρα η ARAG HELLAS έκοψε την πίτα της για τους συνεργαζόμενους ασφαλιστές και δικηγόρους της περιφέρειας Αθηνών.

Εκείνο που κυριάρχησε ήταν το ζεστό, οικογενειακό κλίμα της συγκέντρωσης με την παρουσία παλιών και νέων συνεργατών, γεγονός που αναδεικνύει την ποιότητα των σχέσεων και την δέσμευση στις εταιρικές αρχές που με συνέχεια και συνέπεια η εταιρία και οι συνεργάτες της από κοινού υπηρετούν.

Την εκδήλωση τίμησαν αντιπροσωπείες από τις ασφαλιστικές εταιρίες που συνεργάζονται με την ARAG στον κλάδο της Νομικής Προστασίας, δηλώνοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους στην εξειδίκευση, οργάνωση και τεχνογνωσία της ARAG στον ιδιαίτερο αυτό κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Ο νόμιμος εκπρόσωπος και Γενικός Δ/ντής της ARAG κ. Δημήτρης Τσεκούρας έκανε μια αναφορά στα πεπραγμένα της ασφαλιστικής αγοράς, του κλάδου και της εταιρίας την χρονιά που πέρασε και εξέπεμψε την αισιοδοξία του για την ασφάλιση της Νομικής Προστασίας, αφού οι κατεξοχήν νομικές διαφορές που κοπή_πίτας_ARAGαντιμετωπίζουν σήμερα οι περισσότεροι καταναλωτές, μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο ασφάλισης, όπως π.χ. οι εργασιακές διαφορές και τα ασφαλιστικά δικαιώματα από ένα εξειδικευμένο ασφαλιστή, όπως η ARAG.

Τέλος, αναφορά έγινε στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η εταιρία να προσφέρει, για πρώτη φορά εφέτος, δωρεάν νομικές συμβουλές σε απολυμένους του ιδιωτικού τομέα, σαν εκδήλωση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, γεγονός που έτυχε θερμής ανταπόκρισης.

Η εκδήλωσε έκλεισε με ευχές για το 2014 και με δεξίωση προς τους προσκεκλημένους.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ARAG: Με Αισιοδοξία για το Κλάδο Νομικής Προστασίας! https://www.insurancedaily.gr/arag-me-esiodoxia-gia-to-klado-nomikis-pr/