Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Άρχισε η 15η Συνάντηση της Ύδρας, με επίκεντρο Συντάξεις και Φυσικές Καταστροφές


hydra_2013 1Με πλήθος συμμετεχόντων, ανώτατων και ανώτερων στελεχών της ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς, απ’ όλο τον κόσμο, ξεκίνησε η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση, που διοργανώνει κάθε Σεπτέμβριο στην Ύδρα η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ).

Για 15η συνεχή χρονιά, το πανέμορφο νησί, μετατρέπεται σε πεδίο συζήτησης, ανταλλαγής απόψεων, μεταφοράς τεχνογνωσίας και οριοθετεί τις εξελίξεις της ελληνικής αγοράς για το επόμενο έτος.

Οι εργασίες της φετινής συνάντησης θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και θα επικεντρωθούν αφενός στο θέμα των συντάξεων, των εγγυήσεών τους και των εναλλακτικών μορφών παροχής προς τους καταναλωτές (θέμα που απασχολεί σήμερα το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού) και αφετέρου στις φυσικές καταστροφές και τις προτεινόμενες λύσεις ασφαλιστικής αντιμετώπισής τους.

Στο πλαίσιο της συνάντησης πραγματοποιούνται τέσσερις ψυχαγωγικές εκδηλώσεις με την ευγενική χορηγία αντίστοιχων εταιρειών. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, προσφέρθηκε cocktail με χορηγό την AON Benfield, την Παρασκευή το πρωί θα λάβει χώρα Cocktail party με χορηγό τη Matrix Insurance & Reinsurance Brokers S.A., την Παρασκευή το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον καταξιωμένο διεθνούς φήμης τενόρο Μάριο Φραγκούλη με χορηγό την Ευρώπη ΑΕΓΑ και την Παρασκευή το βράδυ θα προσφερθεί δείπνο με χορηγό την Guy Carpenter & CO LTD.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της συνάντησης έχει ως εξής:

[gview file=”https://www.insurancedaily.gr/upload/2013/09/hydra-program20131.pdf” height=”400px” width=”600px” save=”1″]


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Άρχισε η 15η Συνάντηση της Ύδρας, με επίκεντρο Συντάξεις και Φυσικές Καταστροφές! https://www.insurancedaily.gr/arxizei-simera-tis-ergasies-tis-i-suna/