Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ασφάλειες Νταλιάνη: Ανάπτυξη σε συνεργασία με την Interasco στην Θεσσαλονίκη 


Σε στρατηγική συστράτευση με γνώμονα την κοινή κουλτούρα προχωρούν η Interasco και το μεσιτικό γραφείο Νταλιάνη στη Θεσσαλονίκη σχεδιάζοντας από κοινού την περαιτέρω ανάπτυξη τους στη βόρεια Ελλάδα.

Σε μία ασφαλιστική αγορά που αλλάζει οι υγιείς συσχετισμοί δυνάμεων αποτελούν εφαλτήριο εξέλιξης και καινοτομίας. Και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η συνεργασία της Interasco με το γραφείο Νταλιάνη.

Σχολιάζοντας σχετικά ο κ. Κάρολος Σαίας ανέφερε ότι “κοινές συνιστώσες στη συνεργασία αυτή είναι ο επαγγελματισμός, η ποιότητα και αξίες. Οι οικογένειες Σαια – Νταλιάνη έχουν ιστορία ετών στον ασφαλιστικό χώρο και έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία του ΣΕΜΑ. Μέσα από την εν λόγω συνεργασία θα υπάρξουν μεγάλες προοπτικές.”

Από την πλευρά της η κα Αγγελική Νταλιάνη αναφέρθηκε σε κοινή κουλτούρα, κοινές αξίες και αρχές. “Εστιάζουμε’ τόνισε στην “ποιότητα. Το ταξίδι τώρα ξεκινά. Και το όνειρο συνεχίζεται. Να κατακτήσουμε το αύριο μαζί με την Interasco. Τώρα!¨”

Μιλώντας ο Γιάννης Αθυρίδης Νταλιάνης, επισήμανε ότι με την συνεργασία αυτή η εταιρεία Νταλιάνη θέτει τον τον πήχυ ακόμα ψηλότερα και αναφέρθηκε στην μεταβολή των ισορροπιών και των δυνάμεων αλλά και την αναγκαιότητα επαναπροσδιορισμού του ρόλου της ασφαλιστικής αγοράς.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τα γραφεία Νταλιάνη θα συστεγαστούν στα γραφεία της Interasco στη Θεσσαλονίκη.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six + twenty =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ασφάλειες Νταλιάνη: Ανάπτυξη σε συνεργασία με την Interasco στην Θεσσαλονίκη ! https://www.insurancedaily.gr/asfaleies-ntaliani-anaptyxi-se-syner/