Ασφάλιση Κατοικίας Ειδήσεις & Νέα

Ασφάλιση κατοικίας “με τη μέρα” από την Hellas Direct

Hellas Direct

Στην ασφάλιση κατοικίας “με τη μέρα” μπαίνει η Hellas Direct, προσφέροντας μάλιστα σε συνεργασία με τη Revolut στους ασφαλισμένους της που δεν θα έχουν κάποια ζημιά -και κατ’ επέκταση δεν θα κάνουν αξιώσεις- επιστροφή μέρους των ασφαλίστρων τους. Πρόκειται στην ουσία για on demand ασφάλιση καθώς δίνει τη δυνατότητα στο συμβαλλόμενο να ασφαλίσει το σπίτι του όσο θέλει από μία μέρα μέχρι ένα χρόνο.

του Πλάτωνα Τσούλου

Σε συνέντευξη τύπου της Hellas Direct που έγινε σήμερα οι κ.κ. Αιμίλιος Μάρκου και Αλέξης Πανταζής είπαν πως η εταιρεία έχει κατά μέσο όρο ετήσια ανάπτυξη της τάξεως του 30-40% και υπολογίζει πως και στα επόμενα χρόνια ο ρυθμός ανάπτυξής της θα παραμείνει διψήφιος. Αριθμεί στο προσωπικό της 82 άτομα και ετοιμάζεται άμεσα να κάνει προσλήψεις σε εξειδικευμένους επαγγελματίες. Στον κλάδο του αυτοκινήτου στο χαρτοφυλάκιο της εντάσσονται 75.000 οχήματα. Όπως επισημάνθηκε αυτή τη στιγμή δεν αναζητείται νέος επενδυτής καθώς τα σχέδια της εταιρείας καλύπτονται πλήρως κεφαλαιακά.

Στους τομείς που η εταιρεία σκοπεύει να αναπτύξει οι εργασίες είναι και οι ταξιδιωτικές ασφαλίσεις όπου εκεί ενδεχομένως να υπάρξουν συνεργασίες. Όσον αφορά το μέλλον της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα ανέφεραν ότι “τα επόμενα χρόνια η ασφαλιστική αγορά θα συρρικνωθεί περαιτέρω. Στην αγορά θα παραμείνουν τρεις κατηγορίες ασφαλιστικών εταιρειών α) οι πολυεθνικές που θέλουν να βρίσκονται στρατηγικά στην Ελλάδα βλέποντας τις προοπτικές στη σύνταξη και την υγεία, β) μία ομάδα εταιρειών που εστιάζουν σε συγκεκριμένους κλάδους και γ) εταιρείες όπως η Hellas που ειδικεύονται σε συγκεκριμένες υπηρεσίες όπως η on demand ασφάλιση.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − twelve =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ασφάλιση κατοικίας "με τη μέρα" από την Hellas Direct! https://www.insurancedaily.gr/asfalisi-katikias-ti-mera-apo-tin-hellas-direct/