Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ασφαλιστική Αγορά Rewind: Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη δεκαετία 2009-2019


Η δεκαετία 2009 – 2019 ήταν μια ιδιαίτερα juicy περίοδος για την Ασφαλιστική Αγορά. Ίσως και η πιο πλούσια σε εξελίξεις και αλλαγές δεκαετία στην Ιστορία της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς. Άδειες Ασφαλιστικών εταιρειών ανακλήθηκαν, άλλες εταιρείες συγχωνεύτηκαν ή απορροφήθηκαν, νέοι νόμοι και κανόνες ψηφίστηκαν και νέοι «παίχτες» αναδύθηκαν τόσο στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση όσο και μεταξύ Ασφαλιστικών εταιρειών.  

του Νίκου Μωράκη

Αν και η δημοσιογραφική μου καριέρα ξεκίνησε στα μέσα αυτής της δεκαετίας – κάπου μεταξύ 2014 & 2015 –  που σημαίνει ότι δεν «έζησα» πολλές από τις αλλαγές που απαριθμώ παρακάτω – το αποτύπωμα της περιόδου αυτής ήταν και είναι καταγεγραμμένο τόσο στο διαδίκτυο όσο και στις σελίδες των κλαδικών εντύπων που συμβουλεύτηκα στο πλαίσιο της έρευνάς μου.

Σας παρουσιάζω λοιπόν με χρονολογική σειρά τα σημαντικότερα γεγονότα της περιόδου 2009 – 2019 και σας προτρέπω – αν κάποιο σημαντικό γεγονός δεν το έχω συμπεριλάβει, να μου το γράψετε στα σχόλια. Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2020.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 19 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ασφαλιστική Αγορά Rewind: Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη δεκαετία 2009-2019! https://www.insurancedaily.gr/asfalistiki-agora-rewind-ta-gegonota-poy-si/