Αστική Ευθύνη

Αστική Ευθύνη Διαμεσολαβητών & Αστική Ευθύνη Ιατρών από την ΕΑΕΕ

ΕΑΕΕ

logo EAEE

Η Επιτροπή Αστικής Ευθύνης & Επαγγελματικών Ευθυνών, κατά την τελευταία της συνεδρίαση αποφάσισε τη διοργάνωση συγκέντρωσης των στελεχών των Κλάδων Αστικής Ευθύνης και Επαγγελματικών Ευθυνών των Ασφαλιστικών Εταιριών –Μελών της Ενώσεως, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν θέματα σχετικά με :

  • την Αστική Ευθύνη Διαμεσολαβητών, με εισηγητή τον κ. Δημήτρη Μάνο, Μέλος της Επιτροπής
  • την Αστική Ευθύνη Ιατρών, με εισηγητές την κα Ισμήνη Βαρσάνη, Μέλος της Επιτροπής και το Δικηγόρο, κ. Δημήτρη Βούτσινο.

Σκοπός της συγκέντρωσης θα είναι πέραν της παρουσίασης των δύο κλάδων (νομοθετικό καθεστώς, εφαρμογή στην πράξη, στατιστικά στοιχεία, παραδείγματα δικαστικών ή εξώδικων διακανονισμών) να προκληθεί διάλογος και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών μεταξύ των αρμοδίων στελεχών των εταιριών, με προφανή τα οφέλη υπέρ όλων.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει ελαφρύ cocktail.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 και ώρα 3 μ.μ. – 5 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης (Ξενοφώντος 10 – 3ος όροφος).

Σας παρακαλούμε να μας δηλώσετε μέχρι την Τρίτη, 27 Μαΐου 2014, τα άτομα που θα συμμετάσχουν από την Εταιρία σας (υπόψη κας Χαρούλας Ανέστη, τηλ.: 210 3334 117, fax : 210 3334 147, email : hara@eaee.gr), συμπληρώνοντας το συνημμένο έντυπο.


1 Comment

1 Σχολιο

  1. Γιώργος Κουτίνας

    May 16, 2014 at 10:09 AM

    Είναι ιδιαίτερα σημαντική η πρωτοβουλία Κλάδων Αστικής Ευθύνης και Επαγγελματικών Ευθυνών των Ασφαλιστικών Εταιριών της ΕΑΕΕ, ώστε να υπάρξει γόνιμος διάλογος μεταξύ τους χρήσιμος για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου κλάδου, ο οποίος αποτελεί κριτήριο ανάπτυξης της ευρύτερης αγοράς.
    Ο κλάδος αυτός, μάλλον δεν έχει εμπεδωθεί στην πράξη και η αγορά δεν τον γνωρίζει με επάρκεια. Είναι σημαντικό να υπάρχουν ενιαίοι βασικοί κανόνες γύρω από τη φύση του κινδύνου και τον τρόπο διευθέτησης των όποιων αξιώσεων αποζημίωσης. Γιατί, η ανομοιομορφία των όρων κάλυψης και η μεγάλη απόκλιση στην κοστολόγηση του κινδύνου, δημιουργεί συνθήκες άνισου ανταγωνισμού, δίνει κακή εντύπωση στην αγορά που λειτουργεί ανασταλτικά στην ευρύτερη ανάπτυξη του Κλάδου Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης στη χώρα μας.

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Αστική Ευθύνη Διαμεσολαβητών & Αστική Ευθύνη Ιατρών από την ΕΑΕΕ! https://www.insurancedaily.gr/astiki-efthyni-diamesolaviton-astiki/