Ασφαλίσεις Αγροτών

ΑΤΕ Ασφαλιστική: «Ασφαλής Αγροτική Παραγωγή» ό,τι καλύτερο για τους Αγρότες

ΑΤΕ Ασφαλιστική

ΑΤΕ Ασφαλιστική

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική επιβεβαιώνει την ηγετική της παρουσία στην ασφάλιση του Πρωτογενούς Τομέα με το Πρόγραμμα «Ασφαλής Αγροτική Παραγωγή».

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική με ολοκληρωμένο και μοναδικό τρόπο απευθύνεται σε όλους όσους σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα (κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, δικαιούχοι αγροτικών επιδοτήσεων, Αγροτικοί Συνεταιρισμοί, Ομάδες Παραγωγών, Εταιρίες Τροφίμων & Αγροτικών Προϊόντων), παρέχοντάς τους ασφαλίσεις αγροτών και προνόμια για το σύνολο της δραστηριότητάς τους.

Το Πρόγραμμα «Ασφαλής Αγροτική Παραγωγή» της ΑΤΕ Ασφαλιστικής:

  • Ασφαλίζει τις ζημιές που προκαλούνται άμεσα στις υπαίθριες καλλιέργειες από φυσικούς κινδύνους ή άγρια ζώα.
  • Λειτουργεί συμπληρωματικά της κάλυψης του ΕΛΓΑ, καλύπτοντας την ποσοτική ζημιά του ασφαλισμένου προϊόντος.
  • Συνδυάζεται με ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα ασφάλισης που καλύπτουν κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη για όσους σχετίζονται με τον Πρωτογενή Τομέα.

Έτσι, η ΑΤΕ Ασφαλιστική αξιοποιώντας την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία της σε όλους τους Κλάδους Ασφάλισης και με βασικό άξονα την ασφάλιση της αγροτικής παραγωγής, ενεργοποιεί για όσους εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Ασφαλής Αγροτική Παραγωγή» έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων και εκπτώσεων, που αφορούν στην ασφάλιση Αγροτικών Μηχανημάτων, Αγροτικών Οχημάτων, Θερμοκηπίων και λοιπών Αγροτικών Εγκαταστάσεων, Μεταφοράς Αγροτικών Προϊόντων, Αστικής Ευθύνης Αγροτικών Προϊόντων, Ασφάλιση Ζωικού Κεφαλαίου κ.ά.

Το νέο ολοκληρωμένο Πρόγραμμα «Ασφαλής Αγροτική Παραγωγή» της ΑΤΕ Ασφαλιστικής που αναμένεται να αναδειχθεί σε best seller στην κατηγορία του, είναι διαθέσιμο στα Καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς. Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζεται ότι  όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν εύκολη πρόσβαση τόσο στο Πρόγραμμα που αφορά στις ασφαλίσεις αγροτών, όσο και στα προνόμια που το συνοδεύουν, καθώς όπως είναι γνωστό μέσω της Τράπεζας καταβάλλεται η συντριπτική πλειοψηφία των αγροτικών ενισχύσεων στους δικαιούχους.

Διά στόματος του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Ι. Χατζηιωσήφ, η διοίκηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής τόνισε: «Το Πρόγραμμα “Ασφαλής Αγροτική Παραγωγή” αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη και ανταγωνιστική λύση για οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο δραστηριοποιείται στον Πρωτογενή Τομέα. Για εμάς στην ΑΤΕ Ασφαλιστική η υποστήριξη του Αγροτικού-Πρωτογενούς Τομέα δεν είναι μία ευκαιριακή ενασχόληση, το αντίθετο μάλιστα, είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την ιστορία της Εταιρείας μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αξιοποιώντας γνώση και εμπειρία πλέον των 80 ετών, έχουμε την ευκαιρία εν μέσω οικονομικής κρίσης να παρέχουμε ό,τι καλύτερο για την ασφαλή ανάπτυξη του Πρωτογενούς Τομέα. Σταθερά προσηλωμένοι στις αξίες που διαχρονικά υπηρετούμε, δημιουργούμε και παρέχουμε συνεχώς αξία συνδυάζοντας την εμπειρία μας με τις σύγχρονες δυνατότητες της τεχνολογίας. Έτσι, απαντάμε στην εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των πελατών που μας έχουν αναδείξει σε ηγέτιδα δύναμη στον Αγροτικό και Ζωικό Τομέα, με ολοκληρωμένα προνόμια, λύσεις και υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να είναι κοντά τους ό,τι κι αν τύχει».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty + four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΑΤΕ Ασφαλιστική: «Ασφαλής Αγροτική Παραγωγή» ό,τι καλύτερο για τους Αγρότες! https://www.insurancedaily.gr/ate-asfalistiki-asfalis-agrotiki-paragogi-oti-kalytero-gia-tous-agrotes/