Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΑΤΕ Ασφαλιστική: Στηρίζει τους Συνεργάτες της σε όλη την Ελλάδα

Δίκτυο ΑΤΕ Ασφαλιστική

ΑΤΕ Ασφαλιστική πάνελ

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική συνεχίζει σταθερά να στηρίζει τα ανθρώπινα δίκτυα πωλήσεων και να δημιουργεί συνεχώς νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη χαρτοφυλακίων σε όλους τους Κλάδους Ασφάλισης.

Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα της Διοίκησης και των στελεχών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στις ημερίδες πωλήσεων για το Δίκτυο Ανεξάρτητων Συνεργατών που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα με την συμμετοχή περισσότερων από 800 Μεσιτών Ασφαλίσεων, Πρακτόρων και Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Συμβούλων. Οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα Νέα κίνητρα Αμοιβών, τον Νέο Διαγωνισμό Πωλήσεων,  τα Νέα προγράμματα ασφάλισης και ηλεκτρονικές υπηρεσίες που υποστηρίζουν τις εργασίες των Συνεργατών, επιβραβεύοντας το ποιοτικό αποτέλεσμα, καθώς και την ανάπτυξη των νέων χαρτοφυλακίων.

Σύμφωνα με το Διευθυντή Πωλήσεων του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κ. Αναστάσιο Παπαδόπουλο, εγγύηση επιτυχίας σε μία συνεργασία αποτελεί η αμοιβαιότητα και η εμπιστοσύνη. Στο δύσκολο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης, εργαζόμαστε εντατικά και στεκόμαστε δίπλα στους Συνεργάτες μας, με πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών, με ένα από τους πλέον ανταγωνιστικούς Κανονισμούς Πωλήσεων και πάνω από όλα με το ανθρώπινο πρόσωπο και την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία που διαχρονικά χαρακτηρίζει την ΑΤΕ Ασφαλιστική.

Τα Νέα κίνητρα Αμοιβών στοχεύουν στην αύξηση των μηνιαίων εσόδων των συνεργατών που διατηρούν ή και αυξάνουν τα χαρτοφυλάκιά τους στην Εταιρεία. Δημιουργούμε συνεχώς νέες προϋποθέσεις και ευκαιρίες συνεργασίας για την ανάπτυξη χαρτοφυλακίων σε όλους τους Κλάδους, τόσο στα τυποποιημένα προγράμματα,  όσο και στους Ελεύθερους Κινδύνους  Ασφάλισης. Ο παραπάνω συνδυασμός αμοιβών δημιουργεί το πλέον ισχυρό μείγμα συνεργασίας στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

Α. Παπαδόπουλος

Ο Αναστάσιος Παπαδόπουλος.

Επιπλέον κίνητρο τοποθέτησης εργασιών δίνει και ο Νέος Διαγωνισμός Πωλήσεων με προορισμό τη Βαρσοβία.

Ταυτόχρονα, ένα ακόμα έμπρακτο παράδειγμα στήριξης των Συνεργατών μας, αφορά στο επίκαιρο ζήτημα της επαναπιστοποίησης των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών. Η ΑΤΕ Ασφαλιστική αναλαμβάνει πλήρως το κόστος εκπαίδευσης και καλεί τους Συνεργάτες της να συμμετέχουν χωρίς επιβάρυνση, στο Πρόγραμμα Επαναπιστοποίησης που έχει σχεδιάσει για τα Δίκτυα Πωλήσεων και περιλαμβάνει ενημέρωση για τα προγράμματα όλων των Κλάδων Ασφάλισης.

Αναφορικά με τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που έχουν ως όχημα το εταιρικό portal Συνεργατών, ο Σύμβουλος Διοίκησης & Marketing της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κ.  Μάκης Ζόρλας επεσήμανε τη φιλικότητα στο χρήστη, τη συνεχή διαθεσιμότητα και την ασφάλεια που τις χαρακτηρίζει. Ενδεικτικά, στους τρόπους εξόφλησης ασφαλίστρων,  η ΑΤΕ Ασφαλιστική παρέχει στους Συνεργάτες και τους πελάτες της όλους τους σύγχρονους τρόπους πληρωμής: άτοκες δόσεις, πάγιες εντολές, όλα τα ηλεκτρονικά και φυσικά κανάλια εξυπηρέτησης των συστημικών τραπεζών. Παράλληλα, η πρόσφατη ανανέωση των ενημερωτικών εντύπων, καθώς  και το online υποστηρικτικό υλικό, εκφράζουν τη νέα φιλοσοφία της ΑΤΕ Ασφαλιστικής να στηρίζει  τους Συνεργάτες στην αποτελεσματική προώθηση των ασφαλιστικών μας προγραμμάτων, όπου κι αν βρίσκονται.

Στο ίδιο μήκος κύματος το νέο Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας «Προστασία Υγείας» που επιτυγχάνει το τρίπτυχο: πληρότητα παροχών, ανταγωνιστικά ασφάλιστρα και ιδιαίτερα ελκυστικές αμοιβές για τους Συνεργάτες. Το Πρόγραμμα «Προστασία Υγείας» εντάσσεται στη στρατηγική στοχευμένης ανάπτυξης που υλοποιεί η ΑΤΕ Ασφαλιστική στο χώρο των ασφαλίσεων Υγείας, μέσα από τη δημιουργία προσιτών προγραμμάτων που μπορούν να αξιοποιηθούν τόσο σε ατομικές, όσο και σε ομαδικές ασφαλίσεις.

Ο Διευθυντής του Κλάδου Πυρός κ. Νίκος Κοντοβουνήσιος, στην παρουσίασή του για το νέο Πρόγραμμα «Δυναμική Επιχείρηση», ανέλυσε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του νέου Προγράμματος που η τυποποίησή του επιτρέπει στους Συνεργάτες να αναπτύξουν τις εργασίες τους στο χώρο της επαγγελματικής στέγης, ενώ με συγκεκριμένα παραδείγματα ανέδειξε τις μεγάλες δυνατότητες της ΑΤΕ Ασφαλιστικής να σταθεί δίπλα στους Συνεργάτες της, παρέχοντας μοναδικές, ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για την ασφάλιση περιουσιακών στοιχείων.

Ι. Χατζηιωσήφ

Ο Ιορδάνης Χατζηιωσήφ.

Ο Διευθυντής του Κλάδου Ασφάλισης Οχημάτων κ. Α. Γιαννακόπουλος, σχολιάζοντας τη νέα υπηρεσία ψηφιακής αλληλογραφίας που είναι διαθέσιμη μέσω του Portal της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, τόνισε την ευκολία, την αμεσότητα και την ελαχιστοποίηση του κόστους επικοινωνίας σε χρόνο και χρήμα. Πρόκειται για μία νέα υπηρεσία που η επιτυχία της έχει ήδη καταγραφεί δεδομένου ότι, οι Συνεργάτες την έχουν επιλέξει ως το βασικό ηλεκτρονικό αρχείο εγγράφων των πελατών τους, στο οποίο μπορούν να έχουν ασφαλή πρόσβαση ακόμα και μέσω ενός tablet ή smartphone. Σε ό,τι αφορά στην ανταγωνιστικότητα και την πληρότητα των προγραμμάτων ασφάλισης Οχημάτων, ο κ. Γιαννακόπουλος με ενδεικτική αναφορά στις καλύψεις της «θραύσης κρυστάλλων, χωρίς απαλλαγή», της «προστασίας από καιρικά φαινόμενα» και της «νομικής προστασίας», κατέδειξε την έμφαση που δίνει η ΑΤΕ Ασφαλιστική στην ποιότητα και στην παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών καλύψεων χωρίς ψιλά γράμματα.

Τέλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κ. Ι. Χατζηιωσήφ, αναφερόμενος στην πορεία της Εταιρείας, τόνισε: «Προτεραιότητα για την ΑΤΕ Ασφαλιστική αποτελεί η ομαλή της λειτουργία στις νέες συνθήκες της αγοράς όπως αυτές διαμορφώνονται με το νέο εποπτικό περιβάλλον. Με άξονα τη διαφάνεια, τη φερεγγυότητα την αξιοπιστία και την κεφαλαιακή της επάρκεια, συνεχίζει να υλοποιεί τη στρατηγική λειτουργικής κερδοφορίας. Έχοντας ενσωματώσει τις απαιτήσεις της Οδηγίας Solvency II, συνεχίζει να διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της και να βελτιώνει το επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης συνεργατών και πελατών. Η Εταιρεία μας, απαντά προς τους Συνεργάτες που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, παρέχοντας νέες δυνατότητες που δεν περιορίζονται στα ανταγωνιστικά προγράμματα και τα κίνητρα πωλήσεων αλλά ενισχύονται με τις αξίες που διαχρονικά υπηρετούμε, εστιάζοντας στον άνθρωπο και στις πραγματικές του ασφαλιστικές ανάγκες».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + 13 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΑΤΕ Ασφαλιστική: Στηρίζει τους Συνεργάτες της σε όλη την Ελλάδα! https://www.insurancedaily.gr/ate-asfalistiki-stirizi-tous-synergates-tis-me-imerides-poliseon-se-oli-tin-ellada/