Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΑΤΕ Ασφαλιστική: Συνεργασία με το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center


Ate Asfalistiki & NtynanΤο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center ξεκινά επίσημη συνεργασία με την ασφαλιστική  εταιρεία ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ως ειδικό συμβεβλημένο νοσηλευτήριο.

Η σύμβαση προβλέπει την απευθείας κάλυψη πλήρους νοσηλείας για όλους τους ασφαλισμένους της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και παροχές προστιθέμενης αξίας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, το οποίο λειτουργεί όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, καθώς και στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center.

Οι ασφαλισμένοι της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ μπορούν πλέον να αξιοποιούν τα προνόμια και υπηρεσίες υγείας που παρέχουν οι 200 κορυφαίοι ιατροί αποκλειστικής απασχόλησης, το εξειδικευμένο προσωπικό και το πλήθος διακεκριμένων εξωτερικών συνεργατών, στις πλήρως εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, κλινικές και εξωτερικά ιατρεία όλων των ειδικοτήτων, που εκτείνονται στις εγκαταστάσεις των 55 χιλιάδων τ.μ. του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center.

Η ενεργοποίηση της συνεργασίας, επιτρέπει στους ασφαλισμένους της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ να έχουν άμεση και συνεχή πρόσβαση στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center, καλώντας όλο το 24ωρο – 7 ημέρες την εβδομάδα στην «Ανοιχτή Γραμμή Υγείας», στα τηλέφωνα 210.62.88077 (από κινητό) και 801.11.41051 (από σταθερό).

Ακόμη επισημαίνεται ότι, εντός Αττικής, στα περιστατικά που χρήζουν νοσηλείας, παρέχεται χρήση ασθενοφόρου του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Παράλληλα, η μετάβαση των πελατών της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center είναι ιδιαίτερα εύκολη καθώς βρίσκεται στη Λεωφόρο Μεσογείων 107, σε κομβικό σημείο της Αττικής, πλησίον της στάσης μετρό «Κατεχάκη», εξυπηρετείται από τις γραμμές λεωφορείων του ΟΑΣΑ Α5, Β5, 046 και Χ95, ενώ υποστηρίζεται και από υπόγειο χώρο στάθμευσης 400 θέσεων.

Η Διοίκηση του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center σε δήλωσή της, σχετικά με την υπογραφή σύμβασης συνεργασίας με την ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, τονίζει: «Η συμφωνία με την ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μίας εκ των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών της χώρας μας, εναρμονίζεται πλήρως με τη νέα στρατηγική διασφάλισης της βιώσιμης ανάπτυξης του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center, που πρόσφατα θέσαμε σε εφαρμογή. Η συνεργασία αυτή, που θεμελιώνει την αμοιβαιότητα και την εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο οργανισμών, δημιουργεί πολύ σημαντικές προοπτικές και ευκαιρίες ανάπτυξης, διότι έχει ως κοινό τόπο την προσφορά προς τον άνθρωπο. Στο επόμενο διάστημα, θα έχουμε τη δυνατότητα να μετουσιώσουμε την κοινή μας φιλοσοφία σε υπηρεσίες και προϊόντα υγείας για κάθε σύγχρονο άνθρωπο».

Από την πλευρά της Ασφαλιστικής Εταιρείας ο κ. Χατζηιωσήφ, Διευθύνων Σύμβουλος τόνισε: «Η απόφασή μας να θέσουμε στο επίκεντρο τις πραγματικές ανάγκες υγείας κάθε σύγχρονου ανθρώπου και να απαντήσουμε στο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης με προσιτές αλλά ταυτόχρονα ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής αντιλαμβανόμενης αξίας, αποτελεί βασικό άξονα της στρατηγικής μας, που βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη. Στο πλαίσιο αυτό, η συμφωνία για στρατηγική συνεργασία της ΑΤΕ Ασφαλιστικής με το “ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center“, λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και αξία για τους ασφαλισμένους μας, λαμβάνοντας υπόψη τις κοινές αξίες που μοιράζονται οι δύο οργανισμοί στο ζήτημα της Εταιρικής Υπευθυνότητας και της προσφοράς προς τον άνθρωπο».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΑΤΕ Ασφαλιστική: Συνεργασία με το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center! https://www.insurancedaily.gr/ate-asfalistiki-synergasia-me-to-erri/