Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Aviva:
Πανάκριβα τα Ατυχήματα σε Γαλλία και Γερμανία


Προσοχή σε όλους τους επίδοξους τουρίστες της ασφάλτου που ταξιδεύουν στην Ευρώπη. Ό,τι κι αν κάνετε, φροντίστε να μην εμπλακείτε σε τροχαίο εντός των Γαλλικών και των Γερμανικών συνόρων. Θα το πληρώσετε πολύ ακριβά!

Στη Γερμανία το αυτοκινητιστικό ατύχημα κοστίζει κατά μέσο όρο 3.000 λίρες Αγγλίας, περίπου 50% περισσότερο από ό,τι κοστίζει ένα αντίστοιχο σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Στη Γαλλία τα πράγματα είναι χειρότερα. Η Αποζημίωση για προσωπικό ατύχημα ανέρχεται κατά μέσο όρο στις 9.510 λίρες Αγγλίας – η ακριβότερη σε όλη την Ευρώπη!

Για το λόγο αυτό, συνιστάται πριν από την αναχώρησή σας να συμβουλεύεστε τον Ασφαλιστή σας. Επίσης, οδηγοί και επιβάτες που θα βρεθούν σε αυτοκινητόδρομους στη Γαλλία, στην Αυστρία, στο Βέλγιο, στην Ιταλία και στη Νορβηγία είναι υποχρεωμένοι από το νόμο να φορούν φωσφορίζοντα γιλέκα όταν βγουν από το αυτοκίνητό τους σε περίπτωση Ατυχήματος!
Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Aviva:
Πανάκριβα τα Ατυχήματα σε Γαλλία και Γερμανία! https://www.insurancedaily.gr/aviva-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%b2%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%84%cf%85%cf%87%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/