Ασφαλιστικές Ειδήσεις

AXA: Αύξηση 7% στα συμβόλαια υγείας

axa

«Η ΑΧΑ πέτυχε ισχυρή επίδοση κατά τους πρώτους εννιά μήνες του 2018, που αντικατοπτρίζει τη δύναμη των δραστηριοτήτων μας και την αποτελεσματικότητα του απλοποιημένου λειτουργικού μας μοντέλου», είπε ο Gérald Harlin, αναπληρωτής CEO και CFO του Ομίλου AXA.

«Αναπτυχθήκαμε και στις πέντε γεωγραφικές περιοχές που δραστηριοποιούμαστε, καθώς και σε όλους τους τομείς εργασιών μας. Είναι αξιοσημείωτο ότι καταγράψαμε ισχυρή αύξηση εσόδων στους προτιμώμενους τομείς, με συνεχή δυναμική ανάπτυξης στην Υγεία, Προστασία και Ασφαλίσεις Εμπορικών Κινδύνων». «Τον Σεπτέμβριο, ολοκληρώσαμε την εξαγορά του Ασφαλιστικού Ομίλου XL, ορόσημο στην πορεία για τον μετασχηματισμό μας.

Ο ισολογισμός του Ομίλου ΑΧΑ παραμένει ισχυρός με τον Δείκτη Φερεγγυότητας ΙΙ στο 195%, σε ευθυγράμμιση με το πλάνο μας». «Στο τρίμηνο, ανακοινώσαμε επίσης τη συνεργασία με τη Liverpool Football Club ως Παγκόσμιος Ασφαλιστικός Συνεργάτης και αναδειχθήκαμε από την Interbrand ως η 1η Παγκόσμια Ασφαλιστική Επωνυμία για 10η συνεχή χρονιά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πελάτες μας για τη συνεχή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και είμαι ευγνώμων στους εργαζόμενους, στους ασφαλιστικούς συμβούλους και στους συνεργάτες μας για το ισχυρό τους κίνητρο και τη δέσμευσή τους».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
AXA: Αύξηση 7% στα συμβόλαια υγείας! https://www.insurancedaily.gr/axa-afxisi-7-sta-symvolea-ygias/