ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Η AXA XL μεταφέρει θέσεις εργασίας από το Λονδίνο στο Δουβλίνο

AXA

Η AXA XL σύμφωνα με πηγές του Insurancebusinessmag μεταφέρει μέρος του εργατικού δυναμικού της από τη Βρετανία στο Δουβλίνο.

Σύμφωνα με το Reuters, “κάποιοι” από την AXA XL, όχι μόνο από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και από τη γαλλική βάση της εταιρείας, θα μεταφερθούν στην Ιρλανδία πριν από την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν είναι σαφές ακριβώς πόσες θέσεις θα επηρεαστούν. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ιρλανδική μονάδα θα είναι υπεύθυνη για τον διεθνή κίνδυνο και την αντασφάλιση, ενώ θα υπάρξει τμήμα στην XL που θα είναι υπεύθυνο για τη μετάβαση από το Ηνωμένο Βασίλειο στο Δουβλίνο. Η AXA XL τόνισε ότι έχει δημιουργήσει μια σειρά νέων θέσεων στην Ιρλανδία για να υποστηρίξει την εν λόγω κίνηση και κάποιες από τις θέσεις έχουν ήδη καλυφθεί. Αναμένεται επίσης να δημιουργηθούν πρόσθετες ανάγκες θέσεων στο Δουβλίνο όταν η AXA Corporate Solutions θα συγχωνευθεί με την XL Insurance Company SE, αλλά αυτό “υπόκειται σε περαιτέρω συζήτηση” και θα αφορά “πολύ μικρό αριθμό”.

Η εταιρεία έχει σήμερα 60 άτομα στο Δουβλίνο – και αναμένει να επεκταθεί σε περίπου 75 το τρέχον έτος, με περαιτέρω ρόλους να προστεθούν όταν και αν χρειαστεί. Εν τω μεταξύ, όσοι θα παραμείνουν εγκατεστημένοι στο Λονδίνο θα συνεχίσουν να φροντίζουν τις επιχειρήσεις της AXA στο UK Post-Brexit.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η AXA XL μεταφέρει θέσεις εργασίας από το Λονδίνο στο Δουβλίνο! https://www.insurancedaily.gr/axa-xl-metaferi-thesis-ergasias-apo-londino-sto-douvlino/