Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Carglass®: Νέα καθήκοντα για τον Ταξιάρχη Κωνσταντόπουλο

T. Konsantopoulos

T. Konsantopoulos

Ο Ταξιάρχης Κωνσταντόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Carglass® Ελλάδος, αναλαμβάνει από τις 2 Φεβρουαρίου 2015 τη θέση του Γενικού Διευθυντή στην εταιρεία του Ομίλου, Belron® UK, δηλαδή της Αγγλικής θυγατρικής εταιρείας επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτων του ομίλου της Belron®.

H Belron UK έχει ιστορία 40 ετών, με περισσότερους από 2500 εργαζόμενους, εξυπηρετώντας περίπου 1,000,000 πελάτες ετησίως και χρησιμοποιεί στο Ηνωμένο Βασίλειο τους διακριτικούς τίτλους Autoglass® και Laddaw®.

Η επιτυχημένη πορεία του κ. Ταξιάρχη Κωνσταντόπουλου στην Carglass® Ελλάδος ξεκίνησε το 2006, ενώ έχει εργασθεί ως Διευθυντικό Στέλεχος στον κλάδο των πετρελαιοειδών και συγκεκριμένα στη SHELL Hellas και την TEXACO Petroleum.

Η Carglass® Ελλάδος θα ανακοινώσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το στέλεχος που θα διαδεχθεί τον κ. Ταξιάρχη Κωνσταντόπουλο.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + twenty =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Carglass®: Νέα καθήκοντα για τον Ταξιάρχη Κωνσταντόπουλο! https://www.insurancedaily.gr/carglass-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b7-%ce%ba%cf%89%ce%bd/