Εκδηλώσεις

Carglass® Λάρισα: Ημερίδα «Ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής του Σήμερα»

Carglass®

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής του Σήμερα. Στρατηγικές κινήσεις του Αύριο», που διοργανώθηκε την Τρίτη 7 Μαΐου από το Σύλλογο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Λάρισας και την Carglass®, η οποία φιλοξένησε την εκδήλωση στο εταιρικό κατάστημά της.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Κυριάκος Χατζηστεφάνου, Insurance Agent, DMS, CMI, MDRT Country Chair Greece 2013-2014/2016-2018. Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που παρευρέθησαν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τεχνολογικά μέσα που συνεισφέρουν σημαντικά τόσο στη σωστή διαχείριση του χρόνου του επαγγελματία, όσο και στη διεύρυνση του πελατολογίου.

Τον λόγο επίσης πήρε και ο Αλέξανδρος Στόικος, Υπεύθυνος Πωλήσεων Carglass® για τη Βόρειο Ελλάδα, ο οποίος ενημέρωσε το κοινό για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο του αυτοκινήτου και τους τρόπους με τους οποίους η εταιρεία έχει προετοιμαστεί για να αντεπεξέλθει στις νέες αυτές συνθήκες. Παράλληλα, μέσα από την παρουσίασή του, ο κ. Στόικος ανέδειξε την Εξυπηρέτηση Πελατών ως ένα στρατηγικό πυλώνα στη Λειτουργία της Carglass®, η οποία επενδύει στη δημιουργία και επέκταση του Διακαναλικού Συστήματος Επικοινωνίας με στόχο να προσφέρεται στον πελάτη εξατομικευμένη και ολιστική εμπειρία εξυπηρέτησης.

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση σε φιλικό κλίμα, με έντονο το ενδιαφέρον των μελών του Συλλόγου, κατά τη διάρκεια της οποίας αναδείχθηκε η κοινή ανάγκη και επιθυμία όλων των εμπλεκόμενων μερών να τοποθετείται ο πελάτης στο επίκεντρο και να αποτελεί κοινό παρανομαστή στην αγαστή και εποικοδομητική μεταξύ τους συνεργασία.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Carglass® Λάρισα: Ημερίδα «Ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής του Σήμερα»! https://www.insurancedaily.gr/carglass-larisa-imerida-o-asfalistikos-dia/