Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Catastrophe Map Viewer: “Eργαλείο” που λύνει τα χέρια στους διαμεσολαβητές


Η χαρτογράφηση υψηλής ανάλυσης και η επεξεργασία φωτογραφιών με εξελιγμένη τεχνολογία είναι εργαλεία που τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούνται στην ασφαλιστική βιομηχανία και ιδιαίτερα στο εξωτερικό.

Πρόσφατα η Travelers δημιούργησε ένα ανάλογο εργαλείο, το Travelers Catastrophe Map Viewer, το οποίο και διέθεσε απευθείας στους διαμεσολαβητές της, προκειμένου να έχουν εικόνα σε τόπους καταστροφής άμεσα και να ενημερώνονται για τους πελάτες τους.

Σύμφωνα με τον Patrick Gee, Ανώτερο Αντιπρόεδρο στον κλάδο ατομικών ασφαλίσεων της εταιρείας “με αυτό το νέο εργαλείο, οι πράκτορές και οι μεσίτες μας μπορούν γρήγορα δουν ποιες τοποθεσίες υπέστησαν ζημιά. Έτσι μπορούν να ξεκινήσουν και τη διαδικασία αποζημίωσης αλλά και να ενημερώσουν τους πελάτες των οποίων τα σπίτια και οι επιχειρήσεις δεν επηρεάστηκαν. “

Το Travelers Catastrophe Map Viewer χρησιμοποιεί φωτογραφίες από το ”National Insurance Crime Bureau’s Geospatial Intelligence Center”, το οποίο στέλνει αεροσκάφη εξοπλισμένα με κορυφαία συστήματα βιντεοσκόπησης σε περιοχές που έχουν υποστεί ζημιές μετά από φωτιά, τυφώνες, πλημμύρα, σεισμό και άλλα καταστροφικά γεγονότα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Catastrophe Map Viewer: "Eργαλείο" που λύνει τα χέρια στους διαμεσολαβητές! https://www.insurancedaily.gr/catastrophe-map-viewer-ergaleio-poy-lynei-ta-cheria-stoys/