ΕΚΕ

Χριστουγεννιάτικες δράσεις από την NN Hellas

NN Hellas

Η NN Hellas, στo πλαίσιo του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που σχεδιάζει και υλοποιεί κάθε χρόνο, έχει ως βασικό πυλώνα τη στήριξη του παιδιού και της οικογένειας, παραμένοντας πάντοτε πιστή στις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε». Η Εταιρία υποδέχτηκε την εορταστική περίοδο του 2018 με μία σειρά δράσεων και εκδηλώσεων για την υποστήριξη των ΜΚΟ Μαζί για το Παιδί, Λύρειο Ίδρυμα, Κιβωτό του Κόσμου, Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος, Φροντίδα, καθώς και τον παιδικό σταθμό Οι Φίλοι Του Παιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Εταιρία προχώρησε στην οικονομική ενίσχυση του προγράμματος κατά της φτώχειας “Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι”, το οποίο στηρίζει περισσότερα από 30.000 παιδιά ετησίως, υπό την αιγίδα της ΜΚΟ Μαζί για το Παιδί και σε συνεργασία με 200 οργανώσεις και φορείς σε όλη την Ελλάδα.

NN Hellas

Επίσης, σε συνέχεια της σημαντικής συνδρομής για την αποκατάσταση του Λυρείου Ιδρύματος λόγω της ολοσχερούς καταστροφής του από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική και με την πολύτιμη συμβολή των εργαζομένων της, η NN Hellas προσέφερε έμπρακτη βοήθεια, καλύπτοντας ανάγκες του Ιδρύματος σε ηλεκτρικές συσκευές.

Παράλληλα, η NN Hellas πραγματοποίησε διήμερο χριστουγεννιάτικο bazaar, στο οποίο φιλοξένησε τις ΜΚΟ: Κιβωτός του Κόσμου, Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος και Φροντίδα. Κατά τη διάρκεια του bazaar, οι εργαζόμενοι της Εταιρίας είχαν την ευκαιρία να στηρίξουν το έργο των φιλανθρωπικών οργανισμών, αγοράζοντας προϊόντα τους. Το εορταστικό κλίμα στην NN Hellas ενισχύθηκε με την παρουσία των παιδιών από τον παιδικό σταθμό Οι Φίλοι Του Παιδιού, που τραγούδησαν τα κάλαντα και χάρισαν χαμόγελα στους εργαζομένους και τη Διοίκηση της Εταιρίας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 14 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Χριστουγεννιάτικες δράσεις από την NN Hellas! https://www.insurancedaily.gr/christougenniatikes-drasis-apo-tin-nn-hellas/