Ασφαλιστικές Ειδήσεις

CNP ΖΩΗΣ: Ενίσχυση στους τομείς Πωλήσεων & Marketing


I. Konstantinou

Ο Ιούλιος Κωνσταντίνου.

Η CNP Ζωής, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της, ενδυναμώνει περαιτέρω την ομάδα της στους καίριους τομείς των Πωλήσεων και του Marketing με τρεις νέους συνεργάτες. Συγκεκριμένα:

Ο κ. Ιούλιος Κωνσταντίνου αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Πωλήσεων της Εταιρείας. Ο κ. Κωνσταντίνου είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων, πτυχιούχος MTI Managing Conflictat Work, πτυχιούχος LIMRA Field Management Development Program, ενώ παρακολούθησε πλήθος ασφαλιστικών σεμιναρίων. Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε όλες τις θέσεις πωλήσεων: Διετέλεσε στο agency system Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Unit Manager, Agency Manager, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων, όπως επίσης Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύων και Εμπορικός Διευθυντής σε μεγάλες Μεσιτικές  Εταιρείες.

Σ. Κλήμης

Ο Σωτήρης Κλήμης.

Ο κ. Σωτήρης Κλήμης αναλαμβάνει τη θέση του Συμβούλου Διοίκησης για θέματα Marketing, Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, μεταπτυχιακού τίτλου M.Sc. στο Marketing και την Επικοινωνία από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταπτυχιακού διπλώματος από το CharteredInstituteofMarketing (C.I.M.)  της Αγγλίας, μεταπτυχιακού τίτλου MSc στην Οργανωσιακή ψυχολογία απο το GeorgeWashingtonUniversitySchoolofBusiness και κάτοχος ΜΒΑ από το INSEAD. Είναι πιστοποιημένος Trainerαπό το SandlerSalesInstitute, την DaleCarnegie,την RAC-TQIκαι τηνHealthwise.

Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια Γενικός Γραμματέας και Αντιπρόεδρος  του Ελληνικού Ινστιτούτου Marketing της Ε.Ε.Δ.Ε.  ενώ την περίοδο 2012-2015 ήταν Επιστημονικός Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας. Διαθέτει 35ετή εργασιακή εμπειρία ως ανώτερο στέλεχος στους τομείς Πωλήσεων και Marketing . Διετέλεσε Διευθυντής Marketing, Εκπαίδευσης, Διευθυντής Πωλήσεων και Γενικός Διευθυντής σε πολυεθνικές εταιρίες και Ομίλους. Το 2009 δημιούργησε την εταιρία Pathway Management, εταιρία εκπαιδεύσεων και συμβουλευτικής.  Δίδαξε ως καθηγητής Marketingστα Πανεπιστήμια ToyoEiwaUniversityστην Ιαπωνία και στο δημόσιο Γαλλικό Πανεπιστήμιο Conservatoire National des Art et Métiers. Είναι καθηγητής Marketing στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ) και στο Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών BCA.

Φ. Νικητέα

Η Φωτεινή Νικητέα.

Η κ. Φωτεινή Νικητέα αναλαμβάνει τη θέση της Συμβούλου Ανάπτυξης Δικτύων και υπάγεται στη Διεύθυνση Πωλήσεων της Εταιρίας. Η κα Νικητέα διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας απο το DeereCollege, σπουδές στα οικονομικά στο GoetheInstituteKoln, ενώ έχει παρακολουθήσει πλήθος ασφαλιστικών σεμιναρίων. Διετέλεσε AgencyManagerκαι σύμβουλος ανάπτυξης δικτύων σε πολλές εταιρίες.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
CNP ΖΩΗΣ: Ενίσχυση στους τομείς Πωλήσεων & Marketing! https://www.insurancedaily.gr/cnp-%ce%b6%cf%89%ce%b7%cf%83-%ce%b5%ce%bd%ce%af%cf%83%cf%87%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%af%cf%82-%cf%80%cf%89%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-ma/