Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η CNP ΖΩΗΣ δίπλα στον ανδρικό πληθυσμό

CNP

Αν και η γιορτή της μητέρας είναι πιο διαδεδομένη και εορτάζεται πιο… μαζικά, εντούτοις και ο πατέρας έχει μια ημέρα μέσα στον χρόνο που ακούει το γλυκό «Χρόνια πολλά».

Η συγκεκριμένη γιορτή καθιερώθηκε για να επισημάνει αφενός τον βασικό και σπουδαίο ρόλο που κατέχει ο πατέρας στην οικογένεια και την κοινωνία και αφετέρου για να υπογραμμίσει την πολύπλευρη συμβολή του καθώς αποτελεί τον προστάτη και τον υπερασπιστή της οικογένειας.

Φέτος, ο πατέρας, έχει την τιμητική του την Κυριακή 17 Ιουνίου. Μαζί με τη σημαντικότερη ευχή που θα του δώσετε για υγεία, κάντε του κι ένα Δώρο πολύτιμης φροντίδας, όπως είναι ένα συμβόλαιο ασφάλειας ζωής.

Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια, οι ιατρικές μελέτες έχουν δείξει ότι ο καρκίνος του προστάτη έχει αυξηθεί δραματικά και στα ανεπτυγμένα κράτη αποτελεί την πιο συχνή μορφή καρκίνου στον ανδρικό πληθυσμό. Κι όμως, ο συχνός έλεγχος και η μέτρηση του PSA ανιχνεύει τον καρκίνο του προστάτη σε δυνητικά ιάσιμο στάδιο.

Η CNP ΖΩΗΣ δίπλα στον ανδρικό πληθυσμό.

Η CNP ΖΩΗΣ, μια εταιρεία που έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο, με το εξειδικευμένο πρόγραμμα Bonjour Man´s Care, καλύπτει τον κίνδυνο αυτό παρέχοντάς του ένα σημαντικό ποσό για να αντιμετωπίσει τις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να επέλθουν σε μία τέτοια περίπτωση.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα της CNP ΖΩΗΣ καλύπτει τις ακόλουθες επτά (7) μορφές καρκίνου και προσφέρεται σε άτομα ηλικίας από 20 έως και 55 ετών:

  • Κακοήθης όγκος του προστάτη
  • Κακοήθης όγκος του πνεύμονα
  • Κακοήθης όγκος του λάρυγγα
  • Κακοήθης όγκος του φάρυγγα
  • Κακοήθης όγκος της ουροδόχου κύστης
  • Κακοήθης όγκος των όρχεων
  • Κακοήθης όγκος του πέους

Την Κυριακή 17 Ιουνίου, προσφέρετε Λόγια και Δώρα Ζωής και Αγάπης!

«Πιστεύω πως ό,τι γινόμαστε βασίζεται σε αυτά που οι πατεράδες μας, μας δίδαξαν σε περίεργες στιγμές, όταν δεν προσπαθούσαν καν να μας διδάξουν κάτι. Είμαστε φτιαγμένοι από μικρά θραύσματα σοφίας.»

Umberto Eco


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η CNP ΖΩΗΣ δίπλα στον ανδρικό πληθυσμό! https://www.insurancedaily.gr/cnp-zois-dipla-ston-andriko-plithysmo/