Ασφαλιστικές Ειδήσεις

CNP ΖΩΗΣ: Υπερδιπλασιασμός παραγωγής το 1ο εξάμηνο του 2018

logo CNP ΖΩΗΣ

Η CNP ΖΩΗΣ, μέλος του γαλλικού πολυεθνικού ασφαλιστικού Ομίλου CNP ASSURANCES, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία, πέτυχε το 1ο εξάμηνο του 2018 εντυπωσιακά αποτελέσματα συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του 2017.

Η συνολική παραγωγή της Εταιρίας υπερδιπλασιάστηκε και ξεπέρασε τους στόχους που είχαν τεθεί για το 1ο εξάμηνο του 2018.

Σημαντική αύξηση 112% καταγράφηκε στην παραγωγή που προέρχεται από ομαδικά ασφαλιστήρια.

Επίσης, στην παραγωγή ασφαλίστρων που προήλθε από το Δίκτυο Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, σημειώθηκε αύξηση 181%.

Τα ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα αντανακλούν την εμπιστοσύνη της αγοράς στις διακριτές δυνάμεις της CNP ΖΩΗΣ στην Ελλάδα: Την ευελιξία, που χαρακτηρίζει τη λειτουργία της Εταιρίας. Την καινοτομία, που ανοίγει δρόμους για ασφαλιστικά προϊόντα που προσαρμόζονται στις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών και συνεργατών. Και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, που συνδυάζει την προσωποποιημένη ανταπόκριση με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
CNP ΖΩΗΣ: Υπερδιπλασιασμός παραγωγής το 1ο εξάμηνο του 2018! https://www.insurancedaily.gr/cnp-zois-yperdiplasiasmos-paragogis-1o-examino-tou-2018/