Ασφαλιστικές Ειδήσεις

D.A.S. Hellas: Αύξηση 11,2% των πωλήσεων

DAS

Αυξητικά κινείται από τις αρχές του 2018 η παραγωγή της D.A.S. Hellas η οποία πανελλαδικά καταγράφει από τους συνεργάτες της σημαντικά στοιχεία ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Νομικής Προστασίας που παρέχει στην αγορά.

Στο πλαίσιο της τάσης αυτής, στο πρώτο τρίμηνο η εταιρεία σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017 εμφανίζει αύξηση των πωλήσεών της περίπου 11,2%.

Το ποσοστό αυτό αποτελεί και εφαλτήριο για τη συνέχιση ανόδου της παραγωγής καθώς η D.A.S. Hellas ενισχύει τις παροχές της προς τους ασφαλισμένους και με νέα προγράμματα Νομικής Προστασίας.

Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε η τεχνική υποδομή και παρέχεται τόσο στους συνεργάτες της όσο και στους πελάτες της, η πλήρης ηλεκτρονική εξυπηρέτηση μέσω της οποίας αποδίδονται οι προμήθειες, οι αποζημιώσεις και εισπράττονται τα ασφάλιστρα, χωρίς απώλεια χρόνου.

Επίσης υλοποιήθηκε και παρέχεται πλέον ως υπηρεσία στους ασφαλισμένους η δυνατότητα αποπληρωμής των ασφαλίστρων τους μέσω διαδικτύου και χρήσης πιστωτικών καρτών, με τις ανάλογες φυσικά διευκολύνσεις.

Η εξέλιξη αναβάθμισης των τεχνικών υποδομών της εταιρείας συντελεί στην ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρία, κάτι που η διοίκηση της D.A.S. Hellas έχει θέσει ως βασική παράμετρο κάθε απόφασής της και αποτελεί στρατηγική της επιλογή στο σχέδιο περαιτέρω ανάπτυξής της στην αγορά.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
D.A.S. Hellas: Αύξηση 11,2% των πωλήσεων! https://www.insurancedaily.gr/d-s-hellas-afxisi-112-ton-poliseon/