Νομική Προστασία

Δ. Τσεκούρας: Σταθερότερο περιβάλλον με τις λιγότερες δυνατόν ανατροπές


του Δ. Τσεκούρα, CEO Της ARAG στην Ελλάδα

Η κάθε αλλαγή του χρόνου δημιουργεί πάντοτε ανάμεικτα συναισθήματα. Το πρώτο είναι που χαίρεσαι όταν συναντάς αγαπητούς ανθρώπους υγιείς και σοφότερους. Ταυτόχρονα όμως και άθελά σου η σκέψη πάει και σε εκείνους που έφυγαν. Τότε αναλαμβάνει ο χρόνος να κάνει τη δουλειά του που δεν είναι άλλη από την προίκα που έδωσε ο Θεός στον άνθρωπο να προσπερνάει και να προχωρά.

Αυτό από μόνο του είναι αισιόδοξο. Αισιοδοξία λοιπόν εύχεται η ARAG σε όλη την ασφαλιστική οικογένεια, μεγαλύτερη και ταχύτερη ανταπόκριση στους κόπους και τις προσπάθειες όλων. Εύχεται επίσης ένα σταθερότερο περιβάλλον με τις λιγότερες δυνατόν ανατροπές και αναταράξεις. Εύχεται τέλος δύναμη και φωτισμένη ηγεσία σε εκείνους που έχουν τον πρώτο λόγο και την ευθύνη να μπουν μπροστά σε μια εποχή που όλα αλλάζουν με ταχύτητα και ευκολία αλλά αμφισβητούμενη ασφάλεια.

Ευχές για έανα δημιουργικό και προστατευμένο 2019.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + seven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Δ. Τσεκούρας: Σταθερότερο περιβάλλον με τις λιγότερες δυνατόν ανατροπές! https://www.insurancedaily.gr/d-tsekouras-statherotero-perivallon-tis-ligoteres-dynaton-anatropes/