Ασφάλιση Αυτοκινήτου Ειδήσεις & Νέα

Δεύτερη Έκδοση του βιβλίου του Δημήτρη Πάτρα για το Αυτοκίνητο


Το βιβλίο του Δημήτρη Πάτρα με τίτλο: «Η Ασφάλιση Αυτοκινήτου» που κυκλοφόρησε το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), επανεκδόθηκε σε μια αναθεωρημένη έκδοση και είναι διαθέσιμο. Ο Δημήτρης Πάτρας, είναι γνωστό στέλεχος της Ασφαλιστικής Αγοράς, εργάστηκε για χρόνια στην Interamerican και τώρα είναι Αναπληρωτής Διευθυντής στον Κλάδο Αυτοκινήτων της Εθνικής Ασφαλιστικής. Είναι επίσης τακτικός συνεργάτης-Εισηγητής του ΕΙΑΣ

Η νέα αυτή έκδοση αποτελεί έναν πολύτιμο Οδηγό κυρίως για τους εργαζόμενους στην Ανάληψη Κινδύνων και στις Ζημίες του Κλάδου Αυτοκινήτου καθώς και εργαλείο καθημερινής πρακτικής για τους Ασφαλιστικούς και Τραπεζικούς Διαμεσολαβητές, τους Διακανονιστές και τους Πραγματογνώμονες του Κλάδου.

To κόστος κάθε αντιτύπου είναι 20 ευρώ και αιτήσεις για την αποστολή του βιβλίου γίνονται μέσω φαξ στο νούμερο (210) 9219 917. Υπενθυμίζεται ότι η ανταπόκριση στην κυκλοφορία του συγκεκριμένου βιβλίου θα επιτρέψει τη χρηματοδότηση των επόμενων εκδόσεων του Ινστιτούτου. To ΕΙΑΣ έχει ήδη στο ενεργητικό του σημαντική σειρά εκδόσεων που αναφέρονται σε μελέτες και εργασίες αλλά και εκπαιδευτικά εγχειρίδια για την αναβάθμιση και πληρέστερη τεχνική κατάρτιση του ασφαλιστικού κλάδου στο σύνολό του.

Υπενθυμίζουμε ότι το ΕΙΑΣ έκανε την εμφάνισή του με μία πλούσια ηλεκτρονική διεύθυνση www.eias.gr την οποίαν μπορείτε να επισκέπτεσθε για να παίρνετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει και τη δική της e-learning Εκπαίδευση για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβούντες. Θα προσφέρει επίσης και μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη για τη διάθεση εκπαιδευτικού υλικού.

Σύντομα θα αρχίσει να κυκλοφορεί και ένα τριμηνιαίο ηλεκτρονικό newsletter, ενώ θα καθιερωθεί και επικοινωνιακό φόρουμ (blog) για την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ συναδέλφων, αποφοίτων, εκπαιδευτών και λοιπών εργαζόμενων στον κλάδο.

Μπράβο ΕΙΑΣ !


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + six =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Δεύτερη Έκδοση του βιβλίου του Δημήτρη Πάτρα για το Αυτοκίνητο! https://www.insurancedaily.gr/defteri-ekdosi-tou-vivliou-tou-dimitr/