Ασφάλιση Κατοικιδίων Ειδήσεις & Νέα

Δεν μπορούν να πληρώσουν τα νοσήλια για τα κατοικίδια τους οι Αμερικανοί


Περίπου το 70% των αμερικανικών νοικοκυριών έχουν κατοικίδια,ωστόσο οι περισσότεροι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο κόστος που συνεπάγεται μία έκτακτη κατάσταση για την υγεία του ζώου συντροφιάς τους.

Το μέσο κόστος για μη προγραμματισμένη φροντίδα από κτηνίατρο κυμαίνεται από 800 μέχρι 1.500 δολάρια για σκύλους και γάτες σύμφωνα με έρευνα του Petplan και υπολογίζεται ότι στην Αμερική 1/3 κατοικίδια θα χρειαστούν μία φορά το χρόνο ιατρική φροντίδα που δεν έχει προβλεφθεί.

Ωστόσο, μόνο το 39% έχει τη δυαντότητα να καλύψει δαπάνες ιατρικής φροντίδας ύψους 1.000 δολαρίων.

Οι περισσότερες οικογένειες δεν θεωρούν ότι τα πιο κοινά κατοικίδια ζώα – σκυλιά, γάτες και ψάρια – αυξάνουν κατά πολύ τις δαπάνες τους. Το 2015, τα νοικοκυριά με κατοικίδια ζώα δαπάνησαν περίπου 1.000 δολάρια ετησίως, με περίπου 425 δολάρια από αυτά για ιατρικό κόστος, σύμφωνα με τα στοιχεία της Harris Interactive.

Παρόλα αυτά, οι επισκέψεις σε αίθουσες έκτακτης ανάγκης μπορεί να κοστίζουν χιλιάδες δολάρια, ειδικά εάν απαιτείται χειρουργική επέμβαση. Οι οικονομικοί σύμβουλοι προτείνουν να προσθέσετε ένα έκτακτο έξοδο στον μηνιαίο προϋπολογισμό της οικογένειάς σας για τα κατοικίδια ζώα, που είναι άλλωστε μέλη της οικογένειας σας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Δεν μπορούν να πληρώσουν τα νοσήλια για τα κατοικίδια τους οι Αμερικανοί! https://www.insurancedaily.gr/den-boroun-na-plirosoun-ta-nosilia-gia-ta-katikidia-tous-amerikani/