Ασφάλιση Ζωής Ειδήσεις & Νέα

Διαγωνισμό για Ομαδικό Ασφαλιστικό Συμβόλαιο υγείας ανακοίνωσε η ΕΡΤ


Ανοικτή μειοδοτική διαδικασία για την ομαδική ασφάλιση υγείας του προσωπικού της (2.251 εργαζόμενοι) ανακοίνωσε η ΕΡΤ στις 29 Δεκεμβρίου 2017.  

του Νίκου Μωράκη

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού φορέα, η διοίκησή του, εκίνησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να εξασφαλίσει στους εργαζόμενους ένα ασφαλέστερο και υγιές εργασιακό περιβάλλον.

Ο ανάδοχος του συμβολαίου θα πρέπει να παρέχει ασφάλεια ευρείας νοσοκομειακής περίθαλψης (έξοδα δωματίου, χειρουργείου, ιατρικών υλικών, αμοιβές ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, έξοδα επείγουσας μεταφοράς και αερομεταφοράς), νοσοκομειακό και χειρουργικό επίδομα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας, επίδομα τοκετού και μητρότητας, καθώς και έξοδα ετησίου ελέγχου υγείας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Εταιρείας:

Ασφαλιστικό συμβόλαιο για το προσωπικό της ΕΡΤ   

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκίνησε τις διαδικασίες για την υπογραφή ομαδικού ασφαλιστικού συμβολαίου υγείας για το προσωπικό της εταιρείας, στο πλαίσιο των ενεργειών για την εξασφάλιση ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος. Ήδη για το σκοπό αυτό ελήφθη από τις 22.12.2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι η πρώτη φορά μετά την επαναλειτουργία της ΕΡΤ που η διοίκηση της εταιρείας προβαίνει σε αυτή την ενέργεια, καθώς η συγκεκριμένη παροχή είχε διακοπεί με το βίαιο κλείσιμο της ΕΡΤ και δεν επανήλθε μέχρι σήμερα.

Μέσω της προβλεπόμενης από τον νόμο ανοικτής μειοδοτικής διαδικασίας, ο ανάδοχος υποχρεούται να παράσχει στο σύνολο του προσωπικού της ΕΡΤ – 2.251 άτομα – ασφάλεια ευρείας νοσοκομειακής περίθαλψης (έξοδα δωματίου, χειρουργείου, ιατρικών υλικών, αμοιβές ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, έξοδα επείγουσας μεταφοράς και αερομεταφοράς), νοσοκομειακό και χειρουργικό επίδομα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας, επίδομα τοκετού και μητρότητας, καθώς και έξοδα ετησίου ελέγχου υγείας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + seventeen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Διαγωνισμό για Ομαδικό Ασφαλιστικό Συμβόλαιο υγείας ανακοίνωσε η ΕΡΤ! https://www.insurancedaily.gr/diagonismo-gia-omadiko-asfalistiko-symvoleo-ygias-anakinose-ert/