Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Δικαστική απόφαση για την αποζημίωση της Microsoft σχετικά με τα τσιπάκια του Xbox One

Photo by Anthony from Pexels

Aρνητική ήταν η απάντηση του δικαστηρίου στην ασφαλιστική της Microsoft Corp. να αποζημιωθεί με 175 εκατομμύρια για τα chipakia μνημης που η κατασκευαστική εταιρεία στην Κίνα δεν κατάφερε να της παραδώσει το 2013 λόγω φωτιάς στο εργοστάσιο.

Η Cypress Insurance Co, ασφαλιστική εταιρεία της Microsoft στην Αριζόνα, είχε επιδιώξει να αποζημιωθεί με 175 εκατομμύρια δολάρια για τη διακοπή λειτουργίας μετά από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο κατασκευής SK Hynix στο Wuxi, καθώς η Κίνα αναγκάστηκε να σταματήσει την παραγωγή chip για το Xbox One.

Ωστόσο, στις 28 Μαρτίου, το ικαστήριο των ΗΠΑ στη Δυτική Επαρχία της Ουάσιγκτον αποφάνθηκε υπέρ της chipmaker, της SK Hynix. Η μόνη ασφαλισμένη της Cypress είναι η Microsoft Corp., με έδρα το Redmond, Wash., και οι θυγατρικές της.

Η Microsoft ισχυρίστηκε ότι η αναστολή της παραγωγής ήταν παράβαση της σύμβασης που είχε με τη SK Hynix από το 2004 και ότι αυτή η παραβίαση επηρέασε αρνητικά την κυκλοφορία της κονσόλας παιχνιδιών βίντεο Xbox One το 2013. Η γιγαντιαία εταιρεία λογισμικού δήλωσε ότι ” για να εξασφάλισει τα τσιπάκια τα αγόρασε σε υψηλότερη τιμή.

Η εταιρεία ανέφερε ότι μίσθωσε αεροπλάνα για να αγοράσει νέα τσιπάκια και πλήρωσε επιπλέον προσωπικό για να είναι στα ράφια των κατατστημάτων το Xbox σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Πηγή: Insurancejournal


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 − 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Δικαστική απόφαση για την αποζημίωση της Microsoft σχετικά με τα τσιπάκια του Xbox One! https://www.insurancedaily.gr/dikastiki-apofasi-gia-tin-apozimiosi-tis-microsoft-schetika-ta-tsipakia-tou-xbox-one/