ΕΚΕ

Δύναμις Ασφαλιστική: Δωρεά στο νηπιαγωγείο του οικισμού Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας


Την υποστήριξή της σε όλους τους τομείς που προάγουν τον πολιτισμό, όπως είναι και η εκπαίδευση, εκφράζει διαχρονικά και με διαφορετικούς κατά περίπτωση τρόπους, η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική.

Στο πλαίσιο αυτό ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη του νηπιαγωγείου του οικισμού «Άσπρα Σπίτια» Βοιωτίας και προσέφερε ένα φωτοτυπικό πολυμηχάνημα, το οποίο θα διευκολύνει τους εκπαιδευτικούς στο σημαντικό έργο τους ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλλει στην «πρώτη» μάθηση των παιδιών.

Ο Υπεύθυνος Marketing και Επικοινωνίας της εταιρίας, κ. Θ. Λιώκης, δήλωσε σχετικά: «Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική θα συνεχίσει να δείχνει εμπράκτως την προσήλωσή της σε σημαντικές αξίες και αρχές που αποτελούν την βάση για την ανάπτυξη της κοινωνίας.

Εκπαίδευση και πολιτισμός συγκοινωνούν, αλληλότροφοδοτούνται και συμβάλλουν στην εξέλιξη και την πρόοδο των κοινωνιών και των κρατών».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 − three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Δύναμις Ασφαλιστική: Δωρεά στο νηπιαγωγείο του οικισμού Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας! https://www.insurancedaily.gr/dynamis-asfalistiki-dorea-sto-nipiagogio-tou-ikismou-aspra-spitia-viotias/