Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Δύναμις: Παραγωγή 7,5 εκατ. και ενίσχυση οικονομικής θέσης


Σε ανοδική τροχιά κινήθηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017. Η Εταιρεία, πιστή στους στόχους της, με συνέπεια και υπευθυνότητα τόσο προς τους συνεργάτες όσο και προς τους ασφαλισμένους, ισχυροποιεί ολοένα και περισσότερο τη θέση της στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά. Κατά το α’ εξάμηνο του 2017, τα κέρδη της ΔΥΝΑΜΙΣ ανήλθαν στα 1,06 εκατ. ευρώ ενισχύοντας περαιτέρω την οικονομική της θέση. Τα ίδια κεφάλαια της Εταιρείας ανήλθαν κατά το ίδιο χρονικό διάστημα στα 16,8 εκατ. ευρώ.

Η ασφαλιστική παραγωγή της ΔΥΝΑΜΙΣ το α’ εξάμηνο του 2017 διαμορφώθηκε στα 7,49 εκατ. ευρώ. Η Εταιρεία πραγματοποίησε επενδύσεις ύψους 35,26 εκατ. ευρώ, υλοποιώντας τους στρατηγικούς της στόχους και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για υγιή ανάπτυξη. Σημειώνεται ότι κατά την περίοδο της οικονομικής ύφεσης, αύξησε τα προς επένδυση κεφάλαιά της κατά 92,29%.

Η ΔΥΝΑΜΙΣ παραμένει πλήρως εναρμονισμένη με το Solvency II, διαθέτει κεφαλαιακή υπερεπάρκεια και υψηλή ρευστότητα. Συγκεκριμένα, τα εποπτικά ίδια κεφάλαια της Εταιρείας ανήλθαν στις 30 Ιουνίου 2017 στα 15,21 εκατ. ευρώ με το Δείκτη Κεφαλαιακής Επάρκειας (SCR Ratio) να διαμορφώνεται στο 131% και το Δείκτη Ελάχιστης Κεφαλαιακής Επάρκειας (MCR Ratio) στο 373% χωρίς τη χρήση μεταβατικών μέτρων.

Οι κεφαλαιακές απαιτήσεις της Εταιρείας ανήλθαν στα 11,59 εκατ. ευρώ. «Η ΔΥΝΑΜΙΣ συνεχίζει την ανοδική της πορεία με συνέπεια, ήθος, σεβασμό στους πελάτες και συνεργάτες, προάγοντας τον Πολιτισμό στην Ασφάλιση» επισημαίνει ο Γεώργιος Καλπάκος, Διοικητικός & Οικονομικός Διευθυντής της Εταιρείας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 − 8 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Δύναμις: Παραγωγή 7,5 εκατ. και ενίσχυση οικονομικής θέσης! https://www.insurancedaily.gr/dynamis-paragogi-75-ek-ke-enischysi-ikonomikis-thesis/