ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Δύναμις: Πολυτελές τριήμερο για τους νικητές του διαγωνισμού πωλήσεων


Ένα μοναδικό τριήμερο ταξίδι επιβράβευσης σε πολυτελές ξενοδοχείο στην πανέμορφη παραλία της Λακόπετρας, απόλαυσαν οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της Δύναμις, στο πλαίσιο του βραχυπρόθεσμου διαγωνισμού πωλήσεων που έδινε έμφαση στην αύξηση παραγωγής λοιπών κλάδων.

Στο ταξίδι έλαβαν μέρος οι συνεργάτες που πέτυχαν τον παραγωγικό στόχο του διαγωνισμού, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης σε ένα μοναδικό τοπίο, με εξωτικούς φοίνικες, ελαιόδεντρα και μεσογειακούς, πολύχρωμους κήπους, ανάμεσα σε εντυπωσιακές πισίνες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο πολυτελές συγκρότημα, οι συνεργάτες γνώρισαν τη μοναδική ομορφιά της περιοχής, ήρθαν σε επαφή με τη φιλοσοφία του σεβασμού για το περιβάλλον, τις παραδόσεις, την τοπική κοινωνία και γαστρονομία, ενώ είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στο τένις, στο ποδόσφαιρο αλλά και να διασκεδάσουν κάνοντας θαλάσσια σπορ. Οι συνεργάτες και τα στελέχη της ΔΥΝΑΜΙΣ ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον προορισμό του επόμενου διαγωνισμού πωλήσεων.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + seventeen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Δύναμις: Πολυτελές τριήμερο για τους νικητές του διαγωνισμού πωλήσεων! https://www.insurancedaily.gr/dynamis-polyteles-triimero-gia-toys-n/