Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Eκπαιδευτική Ημερίδα με ελεύθερη είσοδο από τον ΠΣΑΣ

ΠΣΑΣ

psasΟ Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) σας προσκαλεί σε μια σημαντική εκπαιδευτική ημερίδα με ελεύθερη είσοδο στο ξεκίνημα του νέου έτους με στόχο να ξεκινήσουμε όλοι μαζί με περισσότερα εφόδια για να αντιμετωπίσουμε το προκλητικό 2015.

Στην εκπαιδευτική ημερίδα θα γίνουν τρεις ομιλίες και στη λήξη της ημερίδας θα υπάρξει ελαφρύ γεύμα και καφές για να να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για την ανάπτυξη της καριέρας μας και την αναβάθμιση του ασφαλιστικού θεσμού.

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
(προτεραιότητα θα έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του συνδέσμου – δηλώστε συμμετοχή και θα σας σταλεί ενημερωτικό mail για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας).

Πρόγραμμα Ομιλιών Ημερίδας

  • Δημήτριος Μπουραντάς 

Ο Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η ομιλία του θα αγγίξει το σημαντικό θέμα της “Συναισθηματικής Νοημοσύνης” στην επαγγελματική μας ζωή.

  •  Παναγιώτης Λελεδάκης

Ο Παναγιώτης Λελεδάκης είναι στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς από το 1999 και μέλος του Δ.Σ του ΠΣΑΣ. Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια ως προσκεκλημένος εισηγητής και έχει οργανώσει και εκτελέσει πολλά σεμινάρια με ασφαλιστικά θέματα. Σήμερα είναι Διευθύνων Σύμβουλος του οργανισμού παροχής εξειδικευμένης εκπαίδευσης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ΙFAAcademy – International Financial Architects. Η ομιλία του θα έχει θέμα “Στρατηγικές επιτυχίας 2015”.

  • Ελένη Γρυπάρη 

Η  Ελένη Γρυπάρη είναι πρόεδρος του ΠΣΑΣ & Πρόεδρος της επιτροπής του MDRT για την Ευρώπη, Αφρική και Μέση ανατολή. Πτυχιούχος Ελληνικής και Αγγλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Δημόσιες και Διεθνείς Σχέσεις από το SAN FRANCISCO UNIVERSITY.Β.Α. Ψυχολογίας και Κοινωνικών Επιστήμων – San Francisco University.Β.Α. Πολιτικές Επιστήμες – San Francisco University Εργάζεται στον Ασφαλιστικό χώρο από το 1983. Για τις υψηλές της επιδόσεις είναι μέλος του MDRT – COT επί 16 συνεχή έτη. Το 2014 το MDRT την ανακήρυξε επίτιμο μέλος του. Η ομιλία θα έχει θέμα “Η αδιαπραγμάτευτη αξία της ασφάλισης στη ζωή του σύγχρονου πολίτη”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Eκπαιδευτική Ημερίδα με ελεύθερη είσοδο από τον ΠΣΑΣ! https://www.insurancedaily.gr/e%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%85%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b7-%ce%b5%ce%af%cf%83%ce%bf/