Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Eπίσκεψη στη Σωληνουργεία Κορίνθου η Επιτροπή Αστικής Ευθύνης της ΕΑΕΕ

Επιτροπή Αστικής Ευθύνης ΕΑΕΕ

Επιτροπή Αστικής Ευθύνης ΕΑΕΕΕκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Σωληνουργείας Κορίνθου στη Θίσβη Βοιωτίας διοργάνωσε η Επιτροπή Αστικής Ευθύνης της ΕΑΕΕ. Η ενέργεια αποτελεί συνέχεια των τακτικών δράσεων της Επιτροπής με σκοπό τη συμβολή της στη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των στελεχών του κλάδου Αστικής Ευθύνης.

Στόχος είναι η καλύτερη κατανόηση της λειτουργίας εγκαταστάσεων και κινδύνων ανά είδος επιχείρησης αλλά και των βέλτιστων πρακτικών. Η επίσκεψη απέσπασε θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες μεταξύ των οποίων:

«Μας βοηθάει στην αξιολόγηση του υπό ασφάλιση κινδύνου». «Ως underwriters θα πρέπει να ενημερωνόμαστε συνεχώς, προκειμένου να γνωρίζουμε σε βάθος τους κινδύνους που καλούμαστε να ασφαλίσουμε».

«Με αυτό τον τρόπο λειτουργούμε πιο υπεύθυνα και προστατεύουμε ταυτόχρονα τα συμφέροντα των Εταιριών και των πελατών μας».

Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε μέλος της επιτροπής «Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις άρα μια επίσκεψη ίσον ένα εκατομμύριο !».

Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα και θα καλύπτουν εύρος επιχειρήσεων και εγκαταστάσεων.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Eπίσκεψη στη Σωληνουργεία Κορίνθου η Επιτροπή Αστικής Ευθύνης της ΕΑΕΕ! https://www.insurancedaily.gr/e%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%89%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b8%ce%bf%cf%85-%ce%b7-%ce%b5/