ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Ε. Λώλου: Η ασφαλιστική αγορά της Λαμίας πλήττεται από τη χαμηλή τιμολόγηση

Ευαγγελία Λώλου

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ μας στην Ασφαλιστική Αγορά του Νομού Φθιώτιδας – στο πλαίσιο της στήλης «Ασφαλιστικό Οδοιπορικό» – επισκεφτήκαμε την Ευαγγελία Λώλου, Υπεύθυνη Υποκαταστήματος Λαμίας της Ιντερσαλόνικα και μιλήσαμε μαζί της για τη διαδρομή του, όπως επίσης και για την εικόνα που έχει σχηματίσει για την πόλη της Λαμίας στην οποία δραστηριοποιείται.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΩΛΟΥ

Από πότε λειτουργεί το Υποκατάστημα στην πόλη της Λαμίας; Εσείς πόσα χρόνια συνεργάζεστε με την Ιντερσαλόνικα;

Από αρχές Ιανουαρίου του 2003 λειτουργεί στην πόλη της Λαμίας το Υποκατάστημα της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ με συγκεντρωμένες όλες τις δραστηριότητες του Ομίλου, τις ασφάλειες, την πληρωμή και τον έλεγχο των αποζημιώσεων, την Οδική βοήθεια και το κέντρο ιατρικής βοήθειας.

Η συνεργασία μου με την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ συμπλήρωσε τα 14 χρόνια και είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη…

Ποια είναι η δική σας διαδρομή στο χώρο;

Η δική μου επαφή με τον ασφαλιστικό χώρο ήταν με την έναρξη της εργασίας μου στο υποκατάστημα της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στη Λαμία τον Ιούλιο του 2003 ως Ασφαλιστικός Υπάλληλος. Κατόπιν η Εταιρεία το 2013 μου ανέθεσε τη Διεύθυνση του Υποκαταστήματος και μέχρι σήμερα κατέχω τη θέση της Υπεύθυνης Υποκαταστήματος Λαμίας.

Πόσα οχήματα διαθέτει για οδική βοήθεια η Εταιρεία στο Νομό; Πόσους συνεργάτες έχει και σε ποιες πόλεις εκτός Λαμίας διαθέτει επίσης υποκαταστήματα;

Στο νομό Φθιώτιδας η Εταιρεία διαθέτει 4 οχήματα οδικής βοήθειας, 3 οχήματα βρίσκονται στο σταθμό της Λαμίας και 1 όχημα στο σταθμό της Αταλάντης τα οποία στελεχώνονται από εξειδικευμένο προσωπικό. Στο νομό Φθιώτιδας έντονη παρουσία στην ασφαλιστική αγορά έχουν ακόμη 2 Υποκαταστήματα της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, το Υποκατάστημα της Στυλίδας και το Υποκατάστημα της Αταλάντης, τα οποία και αυτά με τη σειρά τους ενισχύουν τη δυναμική της Εταιρείας στο Νομό. Ακόμη δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω τους συνεργάτες, 25 τον αριθμό, στην πόλη της Λαμίας που χρόνια τώρα αποτελούν τους συνοδοιπόρους μας στην επίτευξη της ανάπτυξης των ασφαλιστικών εργασιών στην ευρύτερη περιοχή έχοντας οικοδομήσει μια αμφίδρομη σχέση σεβασμού, αξιοπιστίας και ορθής συνεργασίας.

Ποια είναι η άποψη σας για τον ανταγωνισμό στον κλάδο Αυτοκινήτου στο Νομό σας; Τα εναλλακτικά δίκτυα των direct πωλήσεων και του bancαssurance έχουν επηρεάσει τη δραστηριότητά σας;

Η ασφαλιστική αγορά της Λαμίας πλήττεται κι αυτή από εταιρείες με πολύ χαμηλή τιμολογιακή πολιτική. Υπάρχουν πολλά ασφαλιστικά γραφεία και υπάρχει μεγάλος και κάποιες φορές αθέμιτος ανταγωνισμός κυρίως από τις Τράπεζες μιας και η «πίτα» έχει μοιραστεί.

Υπάρχει μία «υπέρ το δέον» συμπεριφορά από την πλευρά των τραπεζών, μιας και το αντικείμενο εργασίας τους έχει συρρικνωθεί και προσπαθούν μέσω του έτοιμου πελατολογίου τους να προωθήσουν τα δικά τους προϊόντα. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι δεν επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τη διαπροσωπική σχέση, σχέση εμπιστοσύνης, που έχουμε κτίσει όλα αυτά τα χρόνια με τους πελάτες μας. Τα διάφορα κανάλια πώλησης και αυτά έχουν παίξει σαφώς το ρόλο τους αλλά προσωπικά πιστεύω όχι τόσο δυναμικά.

Όσον αφορά τη διαδικτυακή ασφάλιση, το νόμισμα έχει δύο όψεις, πρόκειται για μια απρόσωπη συναλλαγή που ναι μεν τα ασφάλιστρα είναι οικονομικότερα, αλλά ο καταναλωτής συνήθως δεν γνωρίζει τη σημασία των ασφαλιστικών καλύψεων και όρων που αυτά απορρέουν με αποτέλεσμα να μην έχει επίγνωση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του και εδώ έρχεται να προστεθεί ο ρόλος ο δικός μας.

Πόσοι από τους ασφαλισμένους σας κάνουν χρήση του κέντρου υγείας στο υποκατάστημά σας; Ποιες ειδικότητες γιατρών υπάρχουν και κάθε πότε δέχονται επισκέψεις;

Τα Κέντρα Ιατρικής Βοήθειας εξυπηρετούν πολλούς από τους ασφαλισμένους της Εταιρείας μας και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τις παροχές τους όπως επίσης, για τις δωρεάν εξετάσεις και φυσικοθεραπείες που όλοι οι ασφαλισμένοι μας δικαιούνται. Τέλος, υπάρχει δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρών-κλινικών που παρέχουν εκπτώσεις στους ασφαλισμένους μας.

Γνωρίζετε τον ασφαλισμένο στόλο οχημάτων στην πόλη σας; Έχετε συμμετάσχει σε διαγωνισμούς δήμων και φορέων για την ασφάλιση των οχημάτων τους;

Η πολυετής μας εμπειρία και η διαχείριση διαφόρων ασφαλιστικών εργασιών μας καθιστά μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές Ασφαλιστικές Εταιρείες. Δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω ότι για αρκετά χρόνια κατόπιν συμμετοχής μας σε τοπικούς διαγωνισμούς Δήμων-Φορέων η Εταιρεία ασφαλίζει τα οχήματα των Δήμων Λαμίας, Στυλίδας και της ΔΕΥΑΛ.

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στην πόλη της Λαμίας χαίρει μεγάλης εκτίμησης και έχει ένα μεγάλο ποσοστό ασφαλισμένων οχημάτων διότι ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών και είμαστε πρόθυμοι να τους εξυπηρετήσουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό αποδεικνύοντας εμπράκτως το «Νοιαζόμαστε για σας!».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + nine =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ε. Λώλου: Η ασφαλιστική αγορά της Λαμίας πλήττεται από τη χαμηλή τιμολόγηση! https://www.insurancedaily.gr/e-lolou-asfalistiki-agora-tis-lamias-plittete-apo-ti-chamili-timologisi/