Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΕΑΔΕ: Τι πρέπει να δηλώνουν όταν πληρώνουν τις εισφορές τους οι διαμεσολαβητές στον ΕΦΚΑ


Αίτησης Ακυρώσεως ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά των Διοικητικών Πράξεων που εκδόθηκαν κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων του Ασφαλιστικού Νόμου θα καταθέσει η ΕΑΔΕ συντασσόμενη με την απόφαση των υπολοίπων επιστημονικών και Επαγγελματικών Ενώσεων.

Όπως ανναφέρει στην ανακοίνωση της με τις Αιτήσεις Ακυρώσεως θα προβληθεί η αντισυνταγματικότητα του Ασφαλιστικού Νόμου 4387/2016 σε ό,τι αφορά την εισφοροδοτική επιβάρυνσή του κλάδου.

Ωστόσο μέχρι τότε η Ένωση προτείνει στα μέλη της μαζί με την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών  τους, να κοινοποιούν με απόδειξη παραλαβής, στον ΕΦΚΑ το κάτωθι κείμενο, για να μην θεωρηθεί η πληρωμή των εισφορών, ως σιωπηρή αποδοχή τους.

Σχέδιο δήλωσης προς τον ΕΦΚΑ

Προς τον Ε.Φ.Κ.Α Ο κάτωθι υπογεγραμμένος, ασφαλισμένος στον ΕΦΚΑ, με ΑΜΚΑ …….…, δηλώνω δια της  παρούσης  ότι  οι μηνιαίες καταβολές ασφαλιστικών εισφορών, στις οποίες προβαίνω από 1.1.2017 και εφεξής, δυνάμει των ατομικών ειδοποιήσεων που μου κοινοποιούνται, γίνονται με τη ρητή επιφύλαξη ασκήσεως κάθε νομίμου δικαιώματός μου, και ιδίως της Διοικητικής ή/και Δικαστικής αμφισβήτησης και προσβολής όλων των σχετικών πράξεων, είτε προσωρινών, είτε οριστικών.

Σε καμία περίπτωση η όποια καταβολή εκ μέρους μου, με οποιοδήποτε τρόπο και αν γίνεται, δεν συνιστά αναγνώριση χρέους ή αποδοχή των εκδοθεισών πράξεων και οφειλών


1 Comment

1 Σχολιο

  1. ΠΑΠΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    Feb 16, 2017 at 12:31 PM

    παρακαλώ αυτή τη δήλωση που πρέπει να την καταθέσουμε στο ταμείο που ανήκουμε, δηλαδή στον ΟΑΕΕ(ΤΕΒΕ)?

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + 13 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΕΑΔΕ: Τι πρέπει να δηλώνουν όταν πληρώνουν τις εισφορές τους οι διαμεσολαβητές στον ΕΦΚΑ! https://www.insurancedaily.gr/eade-ti-prepi-na-dilonoun-mazi-me-tis-isfores-tous-i-diamesolavites-ston-efka/