Ασφάλιση Αυτοκινήτου Ειδήσεις & Νέα

ΕΑΕΕ: Μην οδηγείς όταν πίνεις!

ΕΑΕΕ

ΕΑΕΕ

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρωτότυπη δράση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την οδική ασφάλεια. Η δράση αφορούσε στην ευαισθητοποίηση του νεανικού, κυρίως, κοινού για την αποφυγή οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνευματωδών ποτών. Η πρωτοβουλία αναπτύχθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε περιοχές όπου διασκεδάζουν τα βράδια οι νέοι.

Επί τρεις συνεχόμενες εβδομάδες, προωθητική ομάδα τοποθετούσε στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων (πάνω στο τζάμι, στην πλευρά του οδηγού), αλλά και στους καθρέφτες των μηχανών ένα τυπωμένο, μεγάλων διαστάσεων ποτήρι γεμάτο με ποτό, ώστε να αποσπά το ενδιαφέρον και την προσοχή των οδηγών πριν ξεκινήσουν, διαβάζοντας το μήνυμα:

«Ακόμα και με ένα ποτό, η όρασή σου στο δρόμο μειώνεται επικίνδυνα. Μην οδηγείς όταν πίνεις.»

Συνολικά, κατά τη διάρκεια της δράσης μοιράστηκαν πάνω από 34.000 έντυπα. Πρόκειται για πρωτοβουλία που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, ωστόσο φέτος ανανεώθηκε η ιδέα προσέγγισης του κοινού, ενώ, όπως και πέρυσι, αναπτύχθηκε και εκτός Αττικής (Θεσσαλονίκη).

Την ενέργεια στήριξαν εταιρείες – μέλη της ΕΑΕΕ. Χορηγοί ήταν οι Εθνική Ασφαλιστική, Interamerican και Υδρόγειος. Υποστηρικτές, οι A.G.A. International S.A., AIG, ΑΤΕ Ασφαλιστική, Ατλαντική Ένωση, ERGO, Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα, Ευρωπαϊκή Πίστη, Generali, Hellas Direct, NP Insurance και Συνεταιριστική.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΕΑΕΕ: Μην οδηγείς όταν πίνεις!! https://www.insurancedaily.gr/eaee-min-odigis-otan-pinis/