Ειδήσεις

ΕΔΙΠΤ: Βραβείο «Βλάσσης Σωκρατίδης» 2019

ΕΔΙΠΤ

Η επιτροπή που είχε ορίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΤ συνεδρίασε προκειμένου να αξιολογηθούν οι υποψηφιότητες για το βραβείο «Βλάσσης Σωκρατίδης», το οποίο θα περιλαμβάνεται και φέτος στα ετήσια δημοσιογραφικά βραβεία του Ιδρύματος Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση.

Η επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Γεώργιο-Κωνσταντίνο Σπύρου (Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΔΙΠΤ), Ευάγγελο Παπαλιό (Β’ Αντιπρόεδρο της ΕΔΙΠΤ) και Ελένη Χριστοδούλου (Σύμβουλο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων της ΕΔΙΠΤ), μελέτησε τις υποψηφιότητες, λαμβάνοντας υπόψη την ιστορική διαδρομή (Δημοσιογράφου & Εντύπου), την ελληνική γλώσσα, τον πλουραλισμό της αρθρογραφίας, την απήχηση του εντύπου, καθώς και την κοινωνική δραστηριότητα των υποψηφίων.

Η υποψηφιότητα που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία βάσει των προσκομισθέντων είναι της κ. Βαρβάρας Γκιγκιλίνη για την εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΑ» της Μυτιλήνης.

Το βραβείο θα απονεμηθεί στο πλαίσιο της 36ης Απονομής των Δημοσιογραφικών Βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + eleven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΕΔΙΠΤ: Βραβείο «Βλάσσης Σωκρατίδης» 2019! https://www.insurancedaily.gr/edipt-vraveio-vlassis-sokratidis-2019/