Ασφαλιστικές Ειδήσεις

EIO GrandPrix με τη Χορηγία της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική


01

Kύριος χορηγός του καθιερωμένου ετήσιου ιππικού αγώνα «ΕΙΟ GrandPrix – 2014», μια από τις σημαντικότερες αγωνιστικές δραστηριότητες στο χώρο της Ελληνικής ιππασίας, ανέλαβε και φέτος η Ευρώπη Ασφαλιστική.

Την ευθύνη για τη διοργάνωση του αγώνα, που πραγματοποιήθηκε 2 και 3 Νοεμβρίου, είχε ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος Αμαρουσίου, ο αρχαιότερος όμιλος στην Ελλάδα.

Η Ευρώπη Ασφαλιστική αποφάσισε να υποστηρίξει χορηγικά τη διοργάνωση αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του αθλήματος, αλλά και τη συμβολή του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου στην καθιέρωση και εξέλιξη της αθλητικής ιππασίας στην Ελλάδα.

12

Η δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων κορυφώθηκε με το «GrandPrix Ευρώπη Ασφαλιστική», το σημαντικότερο άθλημα του Σαββατοκύριακου.
Στο αγώνισμα συμμετείχαν 25 ζευγάρια ιππέων /ίππων, ενώ μεγάλος νικητής αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Nick Channing – Williams, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση με την Bianca, ολοκληρώνοντας τη δοκιμασία με μηδέν βαθμούς ποινής.

Το κύπελλο στο Nick Channing – Williams απένειμε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπη Ασφαλιστική, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + 13 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
EIO GrandPrix με τη Χορηγία της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική! https://www.insurancedaily.gr/eio-grandprix-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%cf%87%ce%bf%cf%81%ce%b7%ce%b3%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b7-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba/