Ασφάλιση Αυτοκινήτου Ειδήσεις & Νέα

Έλεγξε την ασφάλειά σου με… ένα κλικ


car 250Με ένα απλό «κλικ» στον υπολογιστή, το κινητό τηλέφωνο ή το tablet, οι καταναλωτές θα μπορούν πλέον να ελέγχουν αν είναι ασφαλισμένοι, την εταιρεία που προσφέρει την κάλυψη καθώς και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου τους.

Τη δυνατότητα αυτή δίνει η νέα ηλεκτρονική εφαρμογή του Ελληνικού Κέντρου Πληροφοριών του Επικουρικού Κεφαλαίου Ασφάλισης Ευθύνης από Ατυχήματα Αυτοκινήτων, την οποία μπορείτε να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε στη διεύθυνση www.hic.gr.

Στόχος είναι η οριστική πάταξη του κοινωνικά απαράδεκτου φαινομένου της κυκλοφορίας ανασφάλιστων οχημάτων, η οποία άλλωστε αποτελεί βασική προτεραιότητα του Επικουρικού Κεφαλαίου. Παράλληλα, οι καταναλωτές θα μπορούν να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει, σε μια προσπάθεια να καταπολεμηθούν φαινόμενα απάτης.

Στην ιστοσελίδα θα σας ζητηθεί πολύ απλά να συμπληρώσετε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σας και τον αριθμό φορολογικού μητρώου. Με ένα «κλικ» η βάση δεδομένων σας ενημερώνει για την κατάσταση του αυτοκινήτου (ασφαλισμένο ή όχι), την εταιρεία στην οποία είναι ασφαλισμένο καθώς και την περίοδο διάρκειας της ασφάλειας.

Για τον ίδιο σκοπό, αλλά και για την προώθηση και επικοινωνία της πρωτοβουλίας, δημιουργήθηκε από το κέντρο πληροφοριών του Επικουρικού Κεφαλαίου σχετική σελίδα στo Facebook με τίτλο «Έλεγξε την ασφάλειά σου».

Επισκεφτείτε, λοιπόν, τον ιστότοπο www.hic.gr και προωθείστε το στους φίλους σας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + thirteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Έλεγξε την ασφάλειά σου με... ένα κλικ! https://www.insurancedaily.gr/elegxe-tin-asfalia-sou-me-ena-klik/