Ασφάλιση Ζωής Ειδήσεις & Νέα

Έληξε η συνεργασία Allianz – Συνεργατικής Τράπεζας στις ασφαλίσεις Ζωής


Έληξε και επίσημα η συνεργασία της Allianz με τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα – την αποκλειστική γενική αντιπρόσωπο του ομίλου Allianz στην Κύπρο και δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας. Πλέον η σκυτάλη για τη συνεργασία με την Τράπεζα παραδίδεται στην Universal Life στο κομμάτι των ομαδικών ασφαλίσεων Ζωής. Σύμφωνα με πληροφορίες η Τράπεζα θα αποφασίσει το στρατηγικό συνεργάτη της για τις γενικές ασφαλίσεις μέσα στο 2017.

Με τη σύναψη αυτής της συνεργασίας η Universal Life ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τη θέση της στον κλάδο Ζωής, δημιουργώντας δίκτυο bancassurance όπως και οι ασφαλιστικές εταιρείες Eurolife & CNP Cyprialife αλλά και στον κλάδο ατυχημάτων & υγείας όπως και οι ασφαλιστικές εταιρείες CNP & General Insurance of Cyprus.

Ο κ. Κρητιώτης, ο πρώτος εκτελεστικός διευθυντής της Universal Life δήλωσε στο inbusinessnews.com:

«Στοχεύουμε να συνεργαστούμε πολύ στενά με τον Συνεργατισμό για να ανταποκριθούμε και στις προσδοκίες του Συνεργατισμού για την ανάπτυξη των τραπεζο-ασφαλίσεων, καθώς και στην προσφορά υπηρεσιών και προηγμένων προϊόντων στους πελάτες του Συνεργατισμού. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να πετύχει. Είναι πρόκληση για να μπορέσει να αξιοποιηθεί η δυναμική αυτής της συνεργασίας, αλλά η πείρα υπάρχει, υπάρχει ισχυρή βάση και ικανοί άνθρωποι για να το κάνουμε να πετύχει».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 11 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Έληξε η συνεργασία Allianz - Συνεργατικής Τράπεζας στις ασφαλίσεις Ζωής! https://www.insurancedaily.gr/elikse-h-sinergasia-allianz-sinergatikis-trapezas-stis-asfalisis-zois/