Ασφαλιστική Απάτη

Ελληνίδα πιάστηκε για ασφαλιστική απάτη

pexels.com

Οι υποθέσεις ασφαλιστικής απάτης αποκαλύπτονται πιο εύκολα από ότι στο παρελθόν. Και αυτό οφείλεται τόσο στις έρευνες των αρχών όσο και στα εργαλεία που έχουν πλέον στα χέρια τους οι ασφαλιστικές. Πρόσφατα εξιχνιάσθηκε υπόθεση απόπειρας ασφαλιστικής απάτης από μία 30χρονη, η οποία είχε καταγγείλει ψευδώς στις Αστυνομικές Αρχές ότι την λήστεψαν προκειμένου να εισπράξει αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία για το κλεμμένο κινητό της τηλέφωνο.

Συνήθως στα ασφαλιστήρια συμβόλαια για τα κινητά αναφέρεται ότι η ληστεία ή η κλοπή πρέπει να εμπεριέχει σωματική απειλή ή με τη βία αφαίρεση του αντικειμένου για να υπάρξει αποζημίωση.

Η 30χρονη Ελληνίδα όπως αποκάλυψαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας κατήγγειλε στις Αρχές ότι την 22-04-2018 στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, άγνωστος δράστης με τη χρήση σωματικής βίας, της αφαίρεσε την τσάντα, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ωστόσο από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι η 30χρονη, κατήγγειλε ψευδώς στις Αστυνομικές Αρχές το παραπάνω περιστατικό ληστείας, με σκοπό να εισπράξει από την ασφαλιστική της εταιρεία, αποζημίωση για το κινητό της τηλέφωνο. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − seven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ελληνίδα πιάστηκε για ασφαλιστική απάτη! https://www.insurancedaily.gr/ellinida-ekane-asfalistiki-apati-gia-ena-kinito/