Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Εμπρησμό δείχνουν τα στοιχεία για τη φωτιά στο ξενοδοχείο επί της Συγγρού

vradini

Σε εμπρησμό αποδίδουν οι αρχές, σύμφωνα με πηγές, την πυρκαγιά που ξέσπασε στο ξενοδοχείο επί της Λ. Συγγρού το μεσημέρι της Πέμπτης στις 5 Δεκεμβρίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το εν λόγω ξενοδοχείο ήταν ασφαλισμένο μέχρι πρότινος για περιουσία και αστική ευθύνη, ωστόσο μετά τη λήξη του τελευταίου του συμβολαίου δεν είχε γίνει ανανέωση της ασφαλιστικής του κάλυψης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως τη μέρα που εκδηλώθηκε η φωτιά στο κτίριο είχαν μεταβεί δικαστικοί επιμελητές προκειμένου να σφραγίσουν το κτίριο επειδή δεν είχαν καταβληθεί τα ενοίκια προς τον ιδιοκτήτη.

Η έρευνα έχει περάσει στην ελληνική αστυνομία καθώς βρέθηκαν δοχεία με εύφλεκτο υλικό και στρώματα ποτισμένα. Ειδικότερα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυροσβεστική εντόπισε στο διάδρομο του δευτέρου ορόφου του ξενοδοχείου 2 άθικτα πλαστικά μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό όπως και σε διάδρομο του πρώτου ορόφου από όπου ξεκίνησε και η πυρκαγιά ένα δοχείο με εύφλεκτο υλικό.  Συνολικά εντοπίστηκαν στο κτίριο τρεις εστίες φωτιάς. Περισσότερο φως αναμένεται να ρίξουν στην υπόθεση οι έρευνες. Το θετικό είναι ότι δεν υπήρξαν θύματα. Η πυροσβεστική απέγκλώβισε 20 άτομα εκ των οποίων τα 3 ήταν σε σοβαρότερη κατάσταση και νοσηλεύτηκαν.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εμπρησμό δείχνουν τα στοιχεία για τη φωτιά στο ξενοδοχείο επί της Συγγρού! https://www.insurancedaily.gr/emprismo-deichnoyn-ta-stoicheia-gia-ti-f/