Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Εν αναμονή εξελίξεων στην υπόθεση του “ασφαλιστή” από τη Λαμία


Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του “ασφαλιστή” από τη Λαμία τις επόμενες ημέρες, καθώς στη δικαστική απόφαση που εκδόθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου δεν υπήρξε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση.

της Βίκυς Γερασίμου

Σύμφωνα με πηγές στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας δικάστηκαν δύο υποθέσεις για το αδίκημα κακουργηματικής υπεξαίρεσης μεγάλης αξίας και -τόσο στον ασφαλιστή όσο και στην γυναίκα του- επιβλήθηκαν 10 χρόνια φυλάκισης στην μία υπόθεση και 8 χρόνια στην άλλη.

Με δεδομένο ότι οι εν λόγω αποφάσεις δεν έχουν ανασταλτική ισχύ εν όψει εφέσεως, άμεσα η κάθε απόφαση θεωρείται εκτελεστή, οπότε και η εισαγγελία εφετών – αν δεν έχει ήδη γίνει- ενημερώνει τις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να πράξουν τα δέοντα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές εκκρεμούν και άλλες υποθέσεις εις βάρος του ζευγαριού για υπεξαίρεση αλλά και για πλαστογραφία καθώς υπήρξαν περιπτώσεις όπου επιδείκνυαν πλαστογραφημένα ασφαλιστήρια συμβόλαια σε πελάτες τα οποία έφεραν το όνομα μεγάλης ασφαλιστικής εταιρείας, που παρέστη σαν πολιτική αγωγή στη δίκη εναντίον τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο εν λόγω “ασφαλιστής” διατηρούσε με τη γυναίκα του μεγάλο ασφαλιστικό γραφείο στην περιοχή της Λαμίας και “τυπικά” σταμάτησε την ασφαλιστική του δραστηριότητα όταν διορίστηκε στο δημόσιο. Έκτοτε ωστόσο συνέχιζε άτυπα συνεργασίες. Μεταξύ των ανθρώπων που έχουν κινηθεί νομικά εναντίον του ζευγαριού είναι και άνθρωποι από το περιβάλλον τους.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + twenty =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εν αναμονή εξελίξεων στην υπόθεση του “ασφαλιστή” από τη Λαμία! https://www.insurancedaily.gr/en-anamoni-exelixeon-stin-ypothesi-toy/