Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ένα αυτοκίνητο από την Anytime της INTERAMERICAN για τα Παιδικά Χωριά SOS


interamerican_logoΓια δεύτερη διαδοχική χρονιά η Anytime, ο δίαυλος των απευθείας πωλήσεων της INTERAMERICAN, υποστήριξε χορηγικά τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. Η Anytime οργάνωσε διαδικτυακή καμπάνια κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, κινητοποιώντας φίλους της ιδέας για την υποστήριξη του Οργανισμού. Ο αριθμός των συμμετοχών αντιστοιχήθηκε σε οικονομικό μέγεθος αξίας ενός αυτοκινήτου για χρήση της Στέγης του Μοσχάτου, με την επιπλέον δωρεάν παροχή της ετήσιας ασφάλισης του οχήματος από την Anytime.

Ακόμη, στο πλαίσιο της σταθερής υποστήριξης που παρέχει η INTERAMERICAN στα Παιδικά Χωρία SOS, οργανώθηκε πρόσφατα ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο για Πρώτες Βοήθειες με πιστοποιημένους εκπαιδευτές διασώστες από το προσωπικό της εταιρείας INTERAMERICAN Βοήθειας. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η πρακτική εκπαίδευση 15 υποψηφίων για θέση «θείας-μητέρας» στα Χωριά SOS σχετικά με την αντιμετώπιση αιφνιδίων ατυχημάτων που θα μπορούσαν να συμβούν στα παιδιά.

Οι εν λόγω ενέργειες αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου ΕΚΕ «Πράξεις Ζωής» της εταιρείας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 17 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ένα αυτοκίνητο από την Anytime της INTERAMERICAN για τα Παιδικά Χωριά SOS! https://www.insurancedaily.gr/ena-aftokinito-apo-tin-anytime-tis-interamerican-gia-ta-p/