Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Παρέμβαση Γεωργιάδη στο θέμα της ΝΝ με τους διαμεσολαβητές


Σύμφωνα με πληροφορίες του ID στο χθεσινό ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) στο οποίο παρευρέθηκε ο Υπουργός Οικονομίας και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης όπως και οι Πρόεδροι των συλλόγων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, συζητήθηκε το θέμα που έχουν φέρει στη δημοσιότητα οι σύλλογοι όπως και τα Επιμελητήρια Αθήνας & Θεσσαλονίκης σχετικά με τις συμβάσεις συνεργασίας της ασφαλιστικής με τους αποκλειστικούς της συνεργάτες.

Διαβάστε επίσης: ΝΝ Hellas διαψεύδει ότι ερμηνεύει τη μη υπογραφή των νέων συμβάσεων ως παραίτηση

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως κανείς δεν δικαιούται να λειτουργεί πάνω από το νόμο, άλλωστε αυτό απέδειξε η κυβέρνηση με την πρόσφατη επιβολή προστίμου σε Ασφαλιστικη εταιρεία. Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι στο ζήτημα που έχει προκύψει με τις συμβάσεις θα πρέπει να δοθεί λύση στη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί μεταξύ της ΚΕΕΕ και της διοίκησης της ΝΝ την προσεχή Παρασκευή.

Αν το ζήτημα δεν επιλυθεί τότε μετά το ταξίδι του στην Αμερική ο κ. Γεωργιάδης όπως ανακοίνωσε θα επιμεληθεί του θέματος.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + fifteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Παρέμβαση Γεωργιάδη στο θέμα της ΝΝ με τους διαμεσολαβητές! https://www.insurancedaily.gr/epemvasi-georgiadi-sto-thema-tis-nn-me-t/