Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Επιθεώρηση Χρυσολόγου: Η Επιθεώρηση που ξέρει να παράγει managers

H Επιθεώρηση διατηρεί ένα συνολικό χαρτοφυλάκιο 23 εκατ. ευρώ

Χρ. Χρυσολόγου,Εθνική Ασφαλιστική

Ακολουθώντας την παράδοση των τελευταίων ετών, η Επιθεώρηση Χρήστου Χρυσολόγου, η δεύτερη μεγαλύτερη επιθεώρηση της Εθνικής Ασφαλιστικής πραγματοποίησε την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 την ετήσια εκδήλωσή της παρουσία τόσο των συνεργατών της όσο και διοικητικών στελεχών της Εταιρείας.

Bράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες της, ενημερώθηκε από την κ. Αβρανά – Διευθύντρια κλάδου Ζωής – για τα νέα προϊόντα της Εταιρείας, παρουσίασε τα παραγωγικά της αποτελέσματα για το 2017 και όπως κάθε χρόνο εμπνεύστηκε από την παρακινητική ομιλία του καλεσμένου κεντρικού ομιλητή, που φέτος ήταν ο  χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο κ. Χρυσολόγου στην εναρκτήρια ομιλία του μίλησε για την αξία του να αναγνωρίζεις ανθρώπους που βοήθησαν να χτιστεί το οικοδόμημα του agency στην Εθνική Ασφαλιστική. Για τους κ. Στέλιο Διακουμάκο, Παναγιώτη Γλέντη και Σπύρο Γαβριηλίδη και εν συνεχεία τον κ. Παντελή Καμίτση που έβαλαν τις βάσεις για να αναπτυχθεί το αποκλειστικό δίκτυο της Εταιρείας. Παράλληλα μίλησε για τη σημασία της στρατολόγησης που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε “οργανισμός που δεν ανανεώνετε πεθαίνει” και φυσικά για το πάντρεμα του ενθουσιασμού που φέρουν οι νέοι στο επάγγελμα σε συνδυασμό με το know how παλαιών συνεργατών και εταιρείας που μπορεί να αποφέρει εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα.

Όσον αφορά τις επιδόσεις της Επιθεώρησης τόσο σε βάθος δεκαπενταετίας (φέτος κλείνει 15 χρόνια ιστορίας) όσο και για το 2017 διατηρεί ένα συνολικό χαρτοφυλάκιο 23 εκατ. ευρώ. Το 2017 οι παραδόσεις στον κλάδο Ζωής έφτασαν τα 2.988.814 ευρώ μια αύξηση σχεδόν 80% από την παραγωγή που έκανε η Επιθεώρηση το 2013 ενώ στους γενικούς κλάδους η νέα παραγωγή ανήλθε στα 2.394.510 ευρώ.

Λευτέρης Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας

Οι αποζημιώσεις στον κλάδο Ζωής ανήλθαν στα 5.826.342 ευρώ και στον κλάδο Οχημάτων στα 1.089.143 ευρώ ενώ από λήξεις συμβολαίων η Επιθεώρηση πλήρωσε 2.465.500 ευρώ. Μια στιγμή “δικαίωσης”, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσολόγου, καθώς η υπόσχεση που είχαν δώσει στην αρχή των συμβολαίων γινόταν πράξη. Μια επαγγελματική ευχαρίστηση, μια επαγγελματική συγκίνηση.

Τέλος, ο κ. Χρυσολόγου μίλησε για τη μεγαλύτερη επιτυχία της Επιθεώρησης όλα αυτά τα χρόνια. Για τον ίδιο επιτυχία δεν είναι η αύξηση της παραγωγής. Αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται εσωτερικά. Είναι αποτέλεσμα της ομαδικότητας και της ποιότητας των ανθρώπων που στελεχώνουν τα γραφεία. Για τον ίδιο η μεγαλύτερη επιτυχία είναι οι προαγωγές των manager. Η δημιουργία νέων γραφείων και νέων ασφαλιστικών συμβούλων. Η συνεχής ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μέσα από το οποίο μεγεθύνεται ποσοτικά και ποιοτικά η παραγωγή της Επιθεώρησης.

 

Μιχάλης Τάτσης

Ο Μιχάλης Τάτσης

Στοιχεία που αναγνώρισε στην επιθεώρηση και ο Διευθυντής Πωλήσεων ανεξάρτητου & αποκλειστικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής Μιχάλης Τάτσης. Ο κ. Τάτσης χαρακτήρισε το αποκλειστικό δίκτυο της Εταιρείας αιχμή του δόρατος στις πωλήσεις. Επαγγελματίες που δεν φοβούνται να λερώσουν τη φανέλα τους διατηρώντας παράλληλα το ήθος τους αγωνιζόμενοι δίκαια στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς. “Η δύναμη είναι στα χέρια σας” δήλωσε χαρακτηριστικά εκμεταλλευόμενος το μήνυμα του συνεδρίου.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας Σταύρος Καραγρηγορίου. Ο κ. Καραγρηγορίου μίλησε για την αβεβαιότητα που υπάρχει στους κύκλους της Εταιρείας λόγω της αλλαγής μετόχου. Μια αβεβαιότητα που όμως – όπως τα νούμερα δείχνουν – δεν έχει αφήσει τους ασφαλιστές της Επιθεώρησης να τους επηρεάσουν. “Μόνο κερδισμένοι θα βγούμε από αυτήν τη διαδικασία” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ελένη Αβρανά

Η Ελένη Αβρανά

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η ομιλία της Διευθύντριας κλάδου Ζωής κ. Αβρανά η οποία πέρα από το να συγχαρεί την Επιθεώρηση για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα αλλά και για την επαγγελματική τους ευγένεια ανακοίνωσε και μια σειρά νέων προϊόντων που θα είναι στη διάθεσή τους πριν το καλοκαίρι. (Θα παρουσιάσουμε τα νέα προϊόντα της εταιρείας σε επόμενο άρθρο μας).

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των κορυφαίων συνεργατών της εταιρείας όπως επίσης και με την αναφορά στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της επιθεώρησης – βασικό χαρακτηριστικό ενός καλού επαγγελματία που ενδιαφέρεται για την κοινωνικά μέσα στην οποία δραστηριοποιείται. Συγκεκριμένα η επιθεώρηση πέραν της συμμετοχής της στις δράσεις της εταιρείας όπως το act4greece πραγματοποίησε μια σειρά δικών της δράσεων όπως οι εθελοντικές αιμοδοσίες και η στήριξη οργανισμών όπως των “Γιατρών χωρίς Σύνορα” του “Make a Wish” και του συλλόγου Γονιών και Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − fifteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Επιθεώρηση Χρυσολόγου: Η Επιθεώρηση που ξέρει να παράγει managers! https://www.insurancedaily.gr/epitheorisi-chrysologou-epitheorisi-pou-xeri-na-paragi-managers/