Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Επιθεώρηση Γ. Φουφόπουλου: Η ομάδα της Εθνικής που για 14 χρόνια πετυχαίνει νέα ρεκόρ


Η συλλογικότητα, η εσωτερική δομή και η εμπειρία ετών. Αυτά είναι τα τρία στοιχεία που φέρει η πρώτη Επιθεώρηση της Εθνικής Ασφαλιστικής με επικεφαλής τον Γ. Φουφόπουλο, που για 14 χρόνια καταγράφει ανοδική πορεία κατακτώντας συνεχώς υψηλότερους στόχους σε επίπεδο παραγωγικότητας και διατηρησιμότητας.

της Βίκυς Γερασίμου

Διαφοροποιό χαρακτηριστικό που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή της είναι οι ανθρωποί της, η ποιότητά τους και το συνεργατικό όραμα του κ. Γ. Φουφόπουλου. Αυτό ήταν και το κεντρικό μήνυμα του Επιθεωρητή στην ετήσια εκδήλωση για τη βράβευση των συνεργατών του, που έγινε την Παρασκευή 2 Μαρτίου στο Αθηνών Αρένα παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής, στελεχών της διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, επιχειρηματιών, συνεργατών και φίλων.

Α. Παινέτης, Β. Μαρκάτου και Γ. Φουφόπουλος

Ποιοτικό στοιχείο της η υψηλή διατηρησιμότητα

Το 2017 η Επιθεώρηση αύξησε την παραγωγή και την κερδοφορία της, καταγράφοντας εισπράξεις 48,3 εκατ. ευρώ. Η παραγωγή της ομάδας στον κλάδο ζωής διαμορφώθηκε στο 109% και στους γενικούς κλάδους στο 107%.

Η. Δασκαλόπουλος

Ποιοτικό στοιχείο των αποτελεσμάτων της συνεχίζει να αποτελεί το υψηλό ποσοστό στη διατηρησιμότητα των πελατών της που το 2017 έφτασε στο 88,23% και στην τελευταία δεκαετία ανέρχεται κατά μέσο όρο στο 87,11%. Συνολικά το 2017 η Επιθεώρηση συνέβαλε στο να αποζημιωθούν 7.000 περιστατικά σε όλους τους κλάδους.

Διευρύνει την ομάδα της και στοχεύει σε νέα υψηλά αποτελέσματα

Με δομημένη στρατηγική η Επιθεώρηση το 2018 στοχεύει σε αύξηση 20% της παραγωγικότητάς της και ανοίγεται σε νέους ανθρώπους και επαγγελματίες διευρύνοντας κατά 30% το δυναμικό της.

Θα δημιουργήσει νέα γραφεία και θα διεκδικήσει μεγαλύτερα μερίδια μέσα από την πρόσκτηση νέων εργασιών και την αξιοποίηση του πελατολογίου της σε cross selling.

Σ. Καραγρηγορίου

Ταυτόχρονα ο κ. Γ. Φουφόπουλος θα συνεχίσει να επενδύει στην εκπαίδευση των συνεργατών του και θα αξιοποιήσει νέα εργαλεία τόσο σε επίπεδο προϊοντικό όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών προς την ομάδα του.

Μ. Τάτσης

Όπως τόνισε ο κ. Γ Φουφόπουλος “ο καθένας από εσάς, ο καθένας από ΕΜΑΣ, έχει βάλει το δικό του λιθαράκι και έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία και την ποιότητα της ΟΜΑΔΑΣ μας.

Δ. Διαματοπούλου

Δεν είναι τυχαίο που η παραγωγή μας αποτελεί το 30% του αgency. Η αποδοτικότητά μας είναι θέμα ομαδικής συνοχής, τεχνογνωσίας, εμπειρίας ετών και στρατηγικής”.

Η συμβολή της Επιθεώρησης

Στη συμβολή και την πορεία της Επιθεώρησης και τα στοιχεία που τη διακρίνουν αναφέρθηκαν και όσοι παρευρέθησαν ή χαιρέτισαν την εκδήλωση. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο κ. Δ. Δημόπουλος, αναπληρωτής Διευθύνων της Εθνικής Τράπεζας, Χ. Θεοχάρης, βουλευτής και Κ. Κουκουλομμάτης, πρόεδρος της Αθηναϊκής Λέσχης. Επίσης παρευρέθησαν από την Εθνική Ασφαλιστική οι κ.κ. Η. Δασκαλόπουλος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Γ. Μακρής αναπληρωτής γενικός διευθυντής , Σ. Καραγρηγορίου, CFO, Μ. Τάτσης, Διευθυντής Πωλήσεων Agency, Δ. Διαμαντοπούλου και. Γ. Σηφάκης, Διευθυντής Marketing, Αβρανά Ελένη, Προιστάμενη Διεύθυνσης Κλάδου Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας, Σηφάκης Ιωάννης, Προιστάμενος Διεύθυνσης Marketing Μωραίτης Ιωάννης, Προιστάμενος Διεύθυνσης Ασφαλίσεων Λοιπών Γενικών Κλάδων Σοφόπουλος Σωτήριος, Προιστάμενος Διεύθυνσης Υποστήριξης Δικτύων Πωλήσεων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, φορέων, ιδιωτικών νοσηλευτηρίων αλλά και του ευρύτερου επιχειρείν. Ανάμεσα τους οι κ.κ.: Κόκκαλης Βασίλειος, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πλακιωτάκης Ιωάννης, Βουλευτής ΝΔ, Τεντόμας Χρήστος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων και Επικεφαλής της Πρωτοβουλίας “Αθήνα Είμαστε Εμείς” Τζιτζικώστα – Παπαχριστοπούλου Μαρία Αικατερίνη, Πρόεδρος Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής Unesco και Τζαννής Γεώργιος, Επίτιμος Πρόεδρος του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης. 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + eleven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Επιθεώρηση Γ. Φουφόπουλου: Η ομάδα της Εθνικής που για 14 χρόνια πετυχαίνει νέα ρεκόρ! https://www.insurancedaily.gr/epitheorisi-g-foufopoulou-omada-tis-ethnikis-pou-gia-14-chronia-petycheni-nea-rekor/