Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ συνεργάζεται με τον Α. Γαβριήλογλου

Α. Γαβριήλογλου, Eurolife ERB

Με στόχο τη διαρκή ενίσχυση της αναπτυξιακής της πορείας και τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ προχωρά σε μια νέα στρατηγική συνεργασία στον τομέα της ασφάλισης πιστώσεων.

Ειδικότερα, η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ συνεργάζεται πλέον με τον κ. Αλέξη Γαβριήλογλου, από τους πρωτεργάτες της ασφάλισης πιστώσεων στην Ελλάδα, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον συγκεκριμένο κλάδο, ενισχύοντας περαιτέρω την εξειδίκευσή της στον συγκεκριμένο κλάδο με σκοπό να προσφέρει στους πελάτες της τα εργαλεία εκείνα που θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν.

Με την ασφάλιση πιστώσεων οι πελάτες της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ έχουν τη δυνατότητα να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο ξαφνικής ή απροσδόκητης επισφάλειας των αγοραστών τους, να επεκτείνουν τις πιστώσεις τους σε νέους πελάτες και να βελτιώσουν την πρόσβασή τους σε πηγές χρηματοδότησης.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη συνεργασία η κ. Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ δήλωσε: «Η συνεργασία μας με τον κ. Αλέξη Γαβριήλογλου αποτελεί για την εταιρεία μας ένα ακόμα βήμα στην κατεύθυνση της υλοποίησης του στρατηγικού μας σχεδιασμού που περιλαμβάνει την περαιτέρω ενδυνάμωση της εταιρίας με έμπειρα στελέχη, ώστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ακόμα καλύτερα στους πελάτες μας αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμένες «στα μέτρα τους». Ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε την προστιθέμενη αξία μας σε κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση και να συμβάλουμε, έτσι στη συνολική τόνωση της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας».


2 Comments

2 Σχολια

 1. Awesome

  Apr 4, 2018 at 12:42 PM

  Κρίμα που αποφάσισε μια εταιρία που ανήκει σε έναν Όμιλο με κύρος να συνεργαστεί με τον εν λόγω “επαγγελματία”…αυτό κάτι δείχνει δυστυχώς και για την εταιρία αλλά και την αγορά συνολικά…στροφή στην ¨ποιότητα¨ (από την ανάποδη)λοιπόν! Κρίμα…

  • Anastasios Farantatos

   Apr 13, 2018 at 11:05 PM

   Κύριε awesome δεν συνηθίζω να σχολιάζω ανωνυμως ή με ψευδώνυμο διότι ειμαι, σε αντίθεση με σας που κρυπτεσθε πίσω από την ανωνυμία σας, υπεύθυνος των λεγόμενων μου και υπερήφανος για το όνομα της οικογένειάς μου. Εσείς μάλλον ντρέπεστε ή φοβάστε. Έχω συνεργαστεί με τον κύριο Γαβριηλογλου και μπορώ να σας βεβαιώσω ότι πρόκειται για άριστο επαγγελματία με ήθος και αξιοπρέπεια και μόνον κακόβουλα κίνητρα θα μπορούσαν να σας παρακινήσουν να κάνετε τέτοια ανόητα σχόλια. Η ERB έκανε άριστη επιλογή και θα αποδειχθεί σύντομα.

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + nineteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ συνεργάζεται με τον Α. Γαβριήλογλου! https://www.insurancedaily.gr/erb-asfalistikes-ypiresies-aema-synergazete-ton-gavriiloglou/