Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Έρευνες για την έκρηξη στη Eurobank – Ανοιχτές Πανεπιστημίου και Σταδίου


Άνοιξε πριν από λίγη ώρα η Πανεπιστημίου και η Σταδίου που είχαν αποκλειστεί μετά τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε χτες το βράδυ σε κατάστημα της Eurobank που βρίσκεται στην οδό Σανταρόζα 7. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες άγνωστος πραγματοποίησε χτες τηλεφώνημα στη zougla.gr στις 22.00 το βράδυ και ενημέρωσε ότι θα εκραγεί μέσα στα επόμενα τριάντα λεπτά βόμβα στη συγκεκριμένη διεύθυνση.

Εν συνεχεία η αστυνομία έλεγξε την πληροφορία εντόπισε άγνωστο σακίδιο και απέκλεισε κατευθείαν την περιοχή γύρω από την Πανεπιστημίου και τη Σταδίου για αυτό και δεν υπήρξαν θύματα από την επίθεση. H βόμβα εξερράγη στις 22.38 και οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση. Οι αρχές βρέθηκαν στο σημείο της έκρηξης από τα πρώτα λεπτά για να συλλέξουν πληροφορίες και στοιχεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει ανάληψη της ευθύνης για την επίθεση από καμία τρομοκρατική ομάδα, ωστόσο μάρτυρες μιλούν για δύο άντρες στο σημείο που πιθανώς να τοποθέτησαν το μηχανισμό.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Έρευνες για την έκρηξη στη Eurobank - Ανοιχτές Πανεπιστημίου και Σταδίου! https://www.insurancedaily.gr/erevnes-gia-tin-ekrixi-sti-eurobank-anichtes-panepistimiou-ke-stadiou/