Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Εργαζόμενοι Εθνικής Ασφαλιστικής: Σταματήστε τη διαδικασία πώλησης

Εθνική Ασφαλιστική

Σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής αναφέρει πως: “Σε συνέχεια των σημερινών εξελίξεων, που αποκαλύπτουν την πλήρη αφερεγγυότητα και αναξιοπιστία του «υποψήφιου επενδυτή» EXIN Group, καλεί την Ε.Τ.Ε., έστω και την ύστατη στιγμή, να σταματήσει άμεσα τη διαδικασία πώλησης, καλεί τον κ.Φραγκιαδάκη να αναλάβει τις προσωπικές του ευθύνες και παράλληλα επισημαίνει τις σοβαρότατες ευθύνες τόσο της Morgan Stanley όσο και της Goldman Sachs (σύμβουλοι πώλησης), που είχαν αναλάβει τον έλεγχο των υποψηφίων εταιριών.

Το Δ.Σ. καλεί την Τράπεζα της Ελλάδος να διασφαλίσει – ως οφείλει με την ιδιότητα της εποπτεύουσας αρχής – την απρόσκοπτη λειτουργία της Εθνικής Ασφαλιστικής κρατώντας μακριά «επιχειρηματικά παιχνίδια» και επιβλαβείς για τα συμφέροντα της Εταιρίας μας πρακτικές. Το Δ.Σ. καλεί την κυβέρνηση να ελέγξει τη διαδικασία και να καταλογίσει τις ευθύνες που προκύπτουν, δεδομένου ότι διακυβεύεται πλέον η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού τομέα της χώρας. Όλοι μαζί οφείλουν να σταματήσουν ΤΩΡΑ την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εργαζόμενοι Εθνικής Ασφαλιστικής: Σταματήστε τη διαδικασία πώλησης! https://www.insurancedaily.gr/ergazomeni-ethnikis-asfalistikis-stamatiste-ti-diadikasia-polisis/