Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Εργαζόμενοι στην Εθνική Ασφαλιστική: Η ΕΤΕ ας ξεκαθαρίσει τη στάση της στα δημοσιεύματα

Εθνική Ασφαλιστική

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Εθνική Ασφαλιστική αναφέρει: “Διαβάζουμε στον τύπο δημοσιεύματα που αφορούν προσφορά για την απόκτηση του πλειοψηφικού μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας μας, από θυγατρική της Γερμανικής αντασφαλιστικής εταιρίας Hannover Re με έδρα τις Βερμούδες.

Σε αυτήν την εταιρία – σύμφωνα επίσης με τα δημοσιεύματα – συμμετέχουν η επενδυτική εταιρία Leadenhall Capital Partners και η προσφορά κατατέθηκε από την Ολλανδικά εταιρία I3cp που ω του θαύματος είναι εταιρία του γνωστού από το φιάσκο της Exin, Matt Fairfield.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θεωρεί ότι η προσφορά αυτή δεν μπορεί καν να αντιμετωπιστεί σοβαρά από την πλευρά της ΕΤΕ. Οφείλει ωστόσο να ξεκαθαρίσει άμεσα και απόλυτα την θέση της, προκειμένου να μην δίνεται η ευκαιρία να πλήττεται η φήμη και η πελατεία της Εταιρίας μας με προσχηματικές προσφορές του Matt Fairfield. Η Εταιρία αρκετά ταλανίστηκε τα προηγούμενα χρόνια. Ας μην συνεχιστεί αυτό εξαιτίας της σιωπής της ΕΤΕ. Οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν την Εταιρία, τα δίκτυα και τους ασφαλισμένους που την εμπιστεύονται.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 8 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εργαζόμενοι στην Εθνική Ασφαλιστική: Η ΕΤΕ ας ξεκαθαρίσει τη στάση της στα δημοσιεύματα! https://www.insurancedaily.gr/ergazomeni-stin-ethniki-asfalistiki-ete-xekatharisi-ti-stasi-tis-sta-dimosievmata/